BMW i5 Konsepti ile Frankfurt'ta Geliyor

Ototeknikveri     08 Eylül 2017 01:14

BMW, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda 4 kapılı elektrikli otomobil konsepti ile i5'in önizlemesini sunacak. BMW i serisinin üçüncü modeli, önümüzdeki hafta Frankfurt Motor Show'da dört kapılı elektrikli otomobil konsepti ile önizlenecek.

BMW i5 Konsepti ile Frankfurt'ta Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW CEO'su Harald Krüger, şirketin yeni bir konsept çıkaracağını doğruladı. Krüger "Bu yılki IAA'da (Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı), e-mobilite yol haritamızdaki önemli bir dönüm noktasını açığa çıkaracağız. Bu, i3 ve i8 arasındaki dört kapılı, tamamen elektrikli bir otomobili nasıl hayal ettiğimizin bir vizyonudur. Yakın gelecekte hayata geçirmek istediğimiz bir vizyon. Sürdürülebilir hareketlilik taahhüdümüzde bir adım daha ileri gidiyoruz." dedi. i5'in önizlemesi niteliğindeki notchback stili dört kapılı konseptin sürüş mesafesi 500 - 700 km arasında olacak. Konsept ile önizlemesi yapılan i5 modeli, 2021 yılında seri üretime girecek. BMW 2025 yılına kadar 25 farklı elektrikli sürüş teknolojilerine sahip model çıkaracak, bunların 12'si tamamen elektrikli olacak.

 

Yeni elektrikli model serisi, 2020'de BMW X3'ün tam elektrikli versiyonu ile 2019'da çıkması öngörülen ilk seri üretim elektrikli Mini'yi de içeriyor. BMW, i5'in üretim versiyonu ile birlikte başka bir i modeli daha piyasaya sürecek. iNext adı verilen bu modelin 2021'de piyasaya çıkacak ve i serisinin en üstüne yerleşecek büyük bir elektrikli SUV olduğu söyleniyor.

Son Güncelleme : 08 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo