Toyota’nın yeni C-HR Hy-Power konsepti tanıtıldı

Ototeknikveri     13 Eylül 2017 02:28

Yeni Toyota C-HR Hy-Power konsepti hibrit sistem ve parlak turuncu dış cephesi ile tanıtıldı.

Toyota’nın yeni C-HR Hy-Power konsepti tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota tasarım çalışmasını C-HR’nin daha yüksek güçlü bir hibrit versiyonu ile ilgili olanakları araştırmak amacıyla oluşturdu. C-HR Hybrid Avrupa’da müşterilerden büyük ilgi gördü, modeli tercih eden alıcıların %75’i hibrit versiyonu satın aldı. Toyota’nın tasarımcıları konseptin kaportasında ekstra bileşenler kullanmaktan sakındılar, bunun yerine yeni renk kombinasyonları, finişler ve detaylarla üretim versiyonu otomobilin tasarımındaki özellikleri vurgulama yoluna gittiler. Ön kısmın altındaki spoyler, Toyota logosunun üzerindeki bölge ve tekerlek kemeri çevrelerinde parlak siyah renk kullanılırken, pencere çerçeveleri ve 20 inç alaşım jantlarda koyu krom tercih edilmiş. Ön sütunlarda, dış ayna yuvalarında ve farlardaki aksan çubuklarında ise “Burning Orange” turuncu renk tonu ile etkileyici bir kontrast yakalanmış.

 

Alt radyatör uzgarasında ve baklava desenli film kaplama ile çatıda da turuncu renk devam ediyor. İç kabinde ise aynı turuncu tema konsolda, kapı içlerinde ve koltukların baş ve minder kısımlarında karşımıza çıkıyor.

 

Toyota henüz konseptin yüksek güçlü hibrit güç aktarım organları ile ilgili herhangi bir detay paylaşmadı. Firma sadece konseptin 122 hp gücündeki standart modelden daha fazla güç çıkışı ve performans sunduğunu söylemekle yetindi. Firma hibrit modellerini daha da artırmayı planlıyor ve detayların 2018 yılı başlarında gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 14 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo