Toyota, Makyajlı 2018 Land Cruiser Prado'yu Frankfurt'ta Tanıttı

Ototeknikveri     13 Eylül 2017 04:14

Bazı pazarlarda Prado olarak bilinen Off-roader, Avrupa'da Land Cruiser adıyla satılıyor ve ilk olarak 2009 yılında piyasaya sürüldü. Nihayet güncellenen model 2017 Frankfurt Motor Show'da tanıtıldı.

Toyota, Makyajlı 2018 Land Cruiser Prado'yu Frankfurt'ta Tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Land Cruiser serisinin küçük üyesi, dünyada 190'dan fazla ülkede satışta ve 10'dan fazla Avrupa ülkesinde segment lideri. Yeni model mevcut modeli temel almaya devam ediyro ancak iç kabin, dış cephe ve güç aktarım organları alıcılardan gördüğü ilgiyi artırarak sürdürecek şekilde revize edilmiş. Kaput, çamurluklar, ön panjur, farlar, jantlar, ön tampon ve kaporta sacı üzerinde değişiklikler yapılmış. Öte yandan bu değişiklikler sadece görsel değil, revizyonlarla sürücü için manevralar kolaylaştırılmış, motor soğutması iyileştirilmiş. İç mekan ise yeni bir gösterge tablosu, aletler ve orta konsol ile güncellenmiş. Sürücünün dışarıyı görüşünü kolaylaştırmak için daha aşağıya monte edilmiş 8 inç multimedya sistemi de yenilikler arasında.

 

Avrupalı müşteriler, üç ve beş kapılı versiyonlar, on dış renk seçeneği, üç iç kabin kombinasyonu ve çeşitli motor seçenekleri arasından tercih yapabilecekler. 2.8 litrelik dört silindirli turbodizel motor, 177 hp güç çıkışı ve 450 Nm tork üretiyor. Motor altı ileri otomatik veya manuel şanzımanla çalışıyor. 2.7 litrelik benzinli motor seçeneği ise beş vitesli manuel şanzıman ve 161 hp güç çıkışıyla geliyor. 4.0 litre 249 hp motor seçeneği altı vitesli otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor.

 

Yeni model farklı piyasalarda farklı tarihlerde çıkacak. Bu güncellemeler Toyota'yı kapsarken, yakında Amerika'da benzer şekilde güncellenmiş bir Lexus GX de görülebilir.

Son Güncelleme : 14 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo