VW I.D. CROZZ II Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     13 Eylül 2017 07:34

Volkswagen 2020 üretim modelinin habercisi olan yeni ID Crozz II konseptini tanıtıyor.

VW I.D. CROZZ II Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 üretim modelinin önizlemesi olarak tasarlanan I.D. Crozz II konsepti, bu yılın başlarında Şanghay Otomobil Fuarı'nda gösterilen ilk konseptin "gelişmiş versiyonu" olarak tanımlanan elektrikli bir crossover otomobil. "Hibiscus Red Metallic" boyalı güncellenmiş model, LED farlar ve 21 inç alaşım jantlar ile şık bir dış görünüme sahip. İlk konsepte kıyasla en büyük değişikliklerden biri, üretim modelinin "temsilcisi" olan yeni bir ön fasya. Yanlar ve arka gövdenin alt kısmı da  üretim modeline daha yakın olacak şekilde revize edimiş. Stil değişiklikleri iç kabinde kapı panelleri ve sürücünün önündeki beş "akıllı ışık" ile devam ediyor. Bu ışıklar potansiyel kazalara karşı kırmızı renkte uyarı veriyorlar ve konseptin yeni ses kontrol sistemine görsel bir destek olarak görev yapıyorlar. Ses kontrol sistemi kullanıcılara kapıları kapatmak ya ada açmak gibi bir dizi fonksiyonu ses komutlarıyla çalıştırma imkanı veriyor. 

 

Kabin ayrıca ortam aydınlatma sistemi ve 10,2 inç ekranlı bir multimedya sistemi ile donatılmış. Diğer önemli özellikler arasında 5.8 inç Aktif Bilgi Ekranı, dijital dikiz aynası ve Alcantara döşemeler sayılabilir.

 

Otomobildeki iki elektrikli motor toplam 301 hp (225 kW) güç üretiyor. Dört tekerlekten çekişli crossover bu motorlarla maksimum 180 km hıza çıkabiliyor, sürüş mesafesi ise tek şarjla 500 km. Pil tükendiğinde, hızlı bir şarj sistemi sayesinde sadece 30 dakika içinde % 80 şarj edilebiliyor.

 

I.D. Crozz II konsepti yüksek teknolojili bir crossover olarak tasarlandığı için tamamen otomatik bir sürüş sistemi ile donatılmış olarak geliyor. Otomobil çatıda dört lazer tarayıcı ve ultrasonik sensörler, radar sensörleri, yan bölge görüntüleme kameraları ve bir ön kamera kullanıyor.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo