Subaru’nun yeni Impreza’sı Almanya’da tanıtıldı

Ototeknikveri     14 Eylül 2017 05:07

Subaru en yeni nesil Impreza’yı Frankfurt Motor Show’da tanıttı.

Subaru’nun yeni Impreza’sı Almanya’da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Impreza Subaru’nun Global Platform’unu kullanan ikinci model ve Japon otomobil üreticisi yeni şasinin otomobilin yanıt hızını, yol tutuşunu ve hızlanmasını iyileştirdiğini belirtiyor.  Otomobil ilk piyasaya çıkışında 1.6 litre boksör motorla gelecek, daha sonra 2.0 litre boksör motor da eklenecek. Subaru 1.6 litre motorun bileşenlerinin %70’inin revize edildiğini ve artık 6200 rpm’de 114 hp güç çıkışı ve 3600 rpm’de 150 Nm tork ile geldiğini belirtiyor. Karşılaştırma yapacak olursak, 2.0 litre motor 6000 rpm’de 156 hp güç çıkışı, 4800 rpm’de 196 Nm tork değerlerine sahip olacak. Her iki motor da özellikle firmanın Lineartronic CVT şanzımanı ve simetrik dört çekişli sürüş sistemiyle gelecek. 

 

Öte yandan, yeni Subaru Impreza sürücüleri güvende tutmayı da hiç ihmal etmiyor. Modelde EyeSight sürüş yardım teknolojisi, uyumlanabilir seyir kontrolü, otomatik kaza önleyici fren, şeritten ayrılma uyarısı ve yalpalama uyarısı sistemleri bulunuyor. Ek olarak, yeni Global Platform önceki mimariden daha sağlam ve en yüksek kaza güvenliği standartlarına uyumlu. Yeni kaporta çarpışma enerjisini etkili düzeyde azaltabilecek şekilde tasarlanmış. 

 

Yeni Impreza’nın görüntüsü önceki modelden çok farklı değil ve kimliğini koruyor. Dış cephede öne çıkan değişiklikler arasında yeni farlar ve arka lambalar ile altıgen ön panjur sayılabilir. Otomobil beş farklı renkte sunulacak: Crystal White Pearl, Venetian Red Pearl, Ice Silver Metallic, Dark Blue Pearl ve Dark Grey Metallic.

 

ABD’de yeni Impreza sonbaharda 18.495 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. 

Son Güncelleme : 16 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo