Seat'ın büyük SUV'si Alboran, Aranda, Avila veya Tarraco olarak adlandırılacak

Ototeknikveri     15 Eylül 2017 04:01

Seat yeni çıkacak büyük SUV modeli için başlattığı isim seçme kampanyasında finale kalan dört ismi açıkladı.

Seat'ın büyük SUV'si Alboran, Aranda, Avila veya Tarraco olarak adlandırılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda markanın başkanı Luca de Meo tarafından ilan edilen isimler şunlar: Alboran, Aranda, Avila ve Tarraco. Sırasıyla, isimler Akdeniz'in en batı kısmından, Castile ve Leon bölgesindeki iki şehirden ve eski bir Roma şehrinden geliyorlar. 

Luca de Meo, "Alboran, Aranda, Avila ve Tarraco, Seat'ın model isimlerinden biri olmak için gerekli tüm şartları karşılıyor" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Proje açık bir başarıya ulaştı ve 106 ülkedeki 133.000'den fazla katılımcıya işbirliği yaptıkları için bir kez daha teşekkür etmek isteriz. Artık son aşamaya geldik ve herkesi oylamaya katılmaya teşvik ediyoruz."

Seat'ın yeni SUV'sinin ismi 15 Ekim'de duyurulacak ve şirketin ismini İspanyol coğrafyasından alan diğer 13 ürününün arasına katılacak.

SUV ile ilgili ayrıntılar hala çok az ancak Wolfsburg'daki Volkswagen fabrikasında üretileceğini biliyoruz. Model, Ateca'dan daha büyük olacak ve MQB A2 platformunu temel alması, 5 ve 7 koltuklu iki versiyon ile sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 17 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo