Opel Astra GSi Prototipi Kamuflajsız Görüntülendi

Ototeknikveri     19 Eylül 2017 02:04

Insignia GSi'nin çıkışını takip eden daha hızlı versiyon Opel Astra performans odaklı hatchback otomobiller alanında kendi yerini almaya hazırlanıyor.

Opel Astra GSi Prototipi Kamuflajsız Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Son görüntülenen prototip otomobilin üretime hazır olduğunu söylüyor. Farlar ve arka lambaların çevresindeki ince kamuflaj şeritleri artık otomobilin dış cephe tasarımını saklayamıyor. Ön ve arka tamponlar Insignia GSi'yi andırıyor. Insignia'dan biraz daha sportif ve az elegan görünüyorlar ancak benzerlik gözden kaçırılacak gibi değil. İç kabinde, tıpkı Insignia'da olduğu gibi spor koltuklar, düz dipli direksiyon ve alüminyum pedallar bekleniyor. 

Herkesin merak ettiği konu ise Astra GSi'nin motorları ve güç çıkışı. Eğer Insignia GSi ile aynı 2.0 litre turboşarjlı motorun kullanılacağını varsayarsak, 260 hp ve 400 Nm tork kompakt beş kapılı otomobil için gayet iyi değerler.

 

Ayrıca, bu motor VW Golf GTI ve Ford Focus ST (250 hp) gibi rakiplerle mücadelede de avantaj kazandıracaktır. Öte yandan, dört çekişli Insignia GSi'nin aksine, önden çekişli Astra'nın bu ekstra 60 hp gücü kaldırabilmek için daha fazla kalibrasyona ihtiyacı var. Şu anki modelin gücü 200 hp. 

Bu prototipin kamuflajlarının azalmasına bakarsak, yeni Astra GSi'nin tam çıkış tarihini bilmesek te, uzun süre beklemeyeceğimiz anlaşılıyor.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo