Yeni VW Transporter Edition ortaya çıktı

Ototeknikveri     19 Eylül 2017 02:44

"En geniş kapsamlı donanıma sahip model" olarak tanımlanan yeni Edition modeli, altıncı nesil Volkswagen Transporter serisine katıldı.

Yeni VW Transporter Edition ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Başlangıç fiyatları, İngiltere'de panel van için 28.990 £, kombi için 30.620 £ olarak belirlendi ve özel versiyon Highline modelini temel alıyor. Ek donanım, 150 hp versiyon için parlak tavan ve ayna yuvaları, "Edition" çıkartmaları, karartılmış LED arka lambalar ve 17 inç Cascavel siyah elmas yüzeyli alaşım tekerleklerden oluşuyor. 204 hp modelde bunun yerine 18 inç Springfield siyah alaşım tekerlekler sunuluyor.

 

Müşteriler, Candy White, Grape Yellow, Cherry Red, Indium Grey ve Onyx White olmak üzere beş farklı renk arasından seçim yapabiliyorlar. Ayrıca LED farlar, App-Connect ile Discover Media Navigasyon sistemi, ön ve arka park sensörleri, arka kamera gibi özellikler sunuluyor, Ön Bölge Asistanı ve Şehir Acil Durum Freni ise standart olarak geliyor.

 

Her iki model de, yukarıda belirtildiği üzere, 150 hp ve 204 hp olmak üzere iki farklı güç çıkışı ile gelen 2.0 litrelik bir TDI dizel motor ile alınabiliyor. Motor standart altı vitesli manuel şanzıman veya isteğe bağlı yedi vitesli DSG şanzıman ile kullanılabiliyor.

 

Volkswagen, Kasım ayında ilk araçların sevkiyatına başlayacak.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo