Renault Kadjar yeni 1.6 litre turbo motorla geliyor

Ototeknikveri     20 Eylül 2017 04:08

Yeni en üst donanım seviyesi 163 hp 1.6 litre turbo motor, CVT şanzımanla birlikte Renault Kadjar SUV serisine ekleniyor.

Renault Kadjar yeni 1.6 litre turbo motorla geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Kadjar crossover serisi, piyasaya çıkışından iki yıl sonra, yeni benzinli motor ve şanzıman seçeneği ile İngiltere'de güncellendi.  Yeni 163 hp 1.6 litre dört silindirli turbo seride daha küçük kapasiteli 1.2 litre turbo motorun üzerinde konumlanıyor. Renault TCe 165 ile donatılan modellerin 9.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabildiklerini ve maksimum hızın 204 km/s olduğunu belirtiyor. Daha güçlü motor yakıt ekonomisinden ise biraz ödün veriyor. Renault yakıt tüketiminin 6 litre/100 km olduğunu söylüyor. Yeni motorla birlikte otomobilin fiyatı 25.812 euro’dan başlıyor. Motor sadece Dynamic Nav donanım seviyesi ve üzerinde sunuluyor.

 

Kadjar serisine ayrıca dCi 130 modeli için yeni X-Tronic CVT şanzıman da eklendi. Yeni şanzıman daha kusursuz bir sürüş sunuyor. Bu kombinasyonla otomobil 11.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor ve maksimum 188 km/s hız yapıyor. 

 

Renault ayrıca yeni eller serbest anahtar kart özelliğini de Kadjar ile birlikte sunmaya başladı. Yeni sistem ile sürücünün anahtarı çıkartmaya hiç gerek kalmadan otomobil sürücünün yaklaştığını algıladığında otomatik olarak kapıların kilidini açıyor.

 

Yeni motor ve şanzımana sahip otomobillerin teslimatına Ekim’den itibaren başlanacak. Giriş seviyesi Kadjar’ın fiyatı 337 euro yükselerek 22.286 euro oldu.

Son Güncelleme : 20 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo