Yeni Mitsubishi e-Evolution SUV coupe çok yakında

Ototeknikveri     21 Eylül 2017 01:36

Mitsubishi tam elektrikli e-Evolution modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni Mitsubishi e-Evolution SUV coupe çok yakında
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dünyaca tanınan Evo modellerini üreten Mitsubishi, efsanevi ismi bu yıl sona ermeden yeni bir elektrikli SUV coupe ile yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Yeni e-Evolution, büyük sedanlardan daha çok Mitsubishi ASX ya da Outlander PHEV modellerine yakın olacak ve firmanın gelecekte nereye yöneleceğini yansıtacak. Mitsubishi’nin yeni SUV’si dört çekişli elektrikli sürüş sistemini kullanacak ve yayınlanan teaser görselde anlaşıldığı gibi alçak bir profile sahip olacak. Toyota C-HR ile rekabet edecek keskin kenarları ve aerodinamik özellikleri ile model Mitsubishi’nin yeni tasarım dilini yansıtıyor.

 

Mitsubishi artık Renault-Nissan ittifakının bir parçası ve grup elektrikli otomobiller alanında güçlü bir atak yapmayı hedefliyor. Bu nedenle e-Evolution modelinin elektrikli olması sürpriz değil. Modelde ittifakın Nissan Leaf gibi diğer modelleri ile paylaşılan teknolojilerini görmek ilginç olacak. 

 

Şu an için yeni Evo’nun fiyatları ve teknik detayları bilinmiyor ancak Ekim ayındaki 2017 Tokyo Motor Show’da daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo