Subaru Forester, EyeSight teknolojisiyle kışa hazır

Ototeknikveri     24 Eylül 2017 02:23

Subaru Forester ailesi için bazı evizyonlar yaptı. Bunların en önemlisi ise Eyesight teknolojisinin eklenmesi.

Subaru Forester, EyeSight teknolojisiyle kışa hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın en gelişmiş sürüş yardım teknolojisi, yoldaki çizgileri okuyabilmek, yayaları ve yoldaki diğer araçları tespit edebilmek için arka aynasının iki tarafına monte edilmiş stereo kameraları kullanıyor.

EyeSight temel olarak yarı otonom bir sürüş sistemi ve Adaptif Seyir Kontrolü, Kaza Öncesi Fren, Kaza Öncesi Yavaşlama Yönetimi, Şeritten Çıkma ve Yalpalama Uyarısı, Şerit Koruma Asistanı, Öndeki Taşıt Başlangıç Uyarısı gibi diğer sistemlerle birlikte çalışıyor. 

Sistem gaz kesme, fren ve direksiyonu kontrol ederek yüksek hızlardaki kazaların şiddetini büyük oranda azaltabiliyor. Ayrıca, Subaru yeni teknolojinin farklı ülkelerin trafik koşullarına göre uyum sağlayabildiğini ve karbon emisyonlarını düşürdüğünü belirtiyor.

Subaru’nun EyeSight sistemi standart olarak XE Lineatronic ve XE Premium Lineatronic donanım seviyeleri ile birlikte sunuluyor. Satışlar 39.211 dolardan başlayan fiyatlarla Ekim ayında açılacak. Bu modeller ayrıca ücretsiz DAB radyo ve siyah köpekbalığı yüzgeci anten ile gelecek.

Son Güncelleme : 25 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo