Yeni Mitsubishi Eclipse Cross fiyatı 24.000 euro’dan başlayacak

Ototeknikveri     24 Eylül 2017 06:03

Yeni Mitsubishi Eclipse Cross, Ocak ayında piyasaya çıkıyor. Model üç farklı donanım seviyesi ve 24.000 euro başlangıç fiyatıyla sunulacak.

Yeni Mitsubishi Eclipse Cross fiyatı 24.000 euro’dan başlayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tüm versiyonlarda yeni 1.5 litre turboşarjlı benzinli motor 163 hp güç çıkışı ve 250 Nm tork ile yer alacak. 6 vitesli manuel şanzımanın yanı sıra, alıcılar yeni Sport modlu (direksiyon üzerinden vites değiştirilebilen) otomatik şanzımanı da seçebilecekler. 

2 tekerlekten çekişli ve Mitsubishi’nin yeni Super All-wheel Control (S-AWC) dört tekerlekten çekişli sürüş sistemleri de seçenekler arasında bulunuyor. S-AWC üç sürüş modu sunuyor: Otomatik, Kar ve Asfalt.

Giriş seviyesi “2” versiyonu dokunmatik pedli kontrol, akıllı telefon entegrasyonu (Apple CarPlay ve Android Auto), arka kamera, DAB radyo ve 6 hoparlör, seyir kontrolü, klima kontrolü, LED gündüz sürüş ışıkları, Bluetooth, 16 inç alaşım jantlar, renkli camlar ve ısıtmalı kapı aynaları ile geliyor.

Eclipse Cross 3 versiyonları (Manuel 25.493 euro / Otomatik 4x4 26.933 euro) ile birlikte ise 18 inç alaşım jantlar, head-up display, ısıtmalı ön koltuklar, ön ve arka park sensörleri, iki bölgeli klima kontrolü, anahtarsız giriş ve başlatma, elektrikli katlanır aynalar, gümüş yan eşikler ve otomatik versiyonlar için elektronik el freni geliyor.

Amiral gemisi Eclipse Cross 4 modeli (manuel versiyon 28.203 euro, otomatik 4x4 versiyon 31.506 euro) deri döşemeler, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, elektrikli açılabilen panoramik çatı, Rockford Fosgate ses sistem ve dokuz hoparlör, ayrıca LED farlar, 360 derece park kamerası, Kör Nokta Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Şerit Değiştirme Asistanı ve Adaptif Seyir Kontrolü (sadece otomatik modellerde) ile geliyor. 

Mitsubishi ayrıca 30.292 euro fiyatla bir “First Edition” versiyonu da sunacak. Bu versiyondan sadece 250 adet üretilecek. First Edition özel boya, karbon finişli tampon ve kırmızı yan eklentiler, ayrıca ön ve arkada gümüş stil detayları ile sunuluyor. 

Son Güncelleme : 26 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo