Renault Captur'un Hindistan versiyonu tanıtıldı

Ototeknikveri     24 Eylül 2017 07:21

Renault Hindistan, Renault Captur modelinin piyasaya çıktığını ve teknik özelliklerini açıkladı. İlgilenen alıcılar şimdi 25.000 INR fiyatla Captur için ön sipariş verebiliyorlar.

Renault Captur'un Hindistan versiyonu tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Duster'in B0 / Logan platformunda üretilen Hintli Renault Captur, 4329 mm uzunluğunda, 1813 mm genişliğinde ve 1619 mm yüksekliğinde. Dingil mesafesi ve yerden yükseklik, sırasıyla 2673 mm ve 210 mm, yani standart Duster ile aynı. Captur'un 392 litrelik bagaj kapasitesi var, kapasite 1352 litreye kadar genişletilebiliyor. Renault Captur iki motor seçeneği ile geliyor: 1,5 litre H4K benzinli ve 1,5 litre K9K dizel. Dört silindirli benzinli motor, 5600 rpm'de 106 hp güç çıkışı ve 4000 rpm'de 142 Nm tork üretiyor. Dört silindirli dizel motor ise 4000 rpm'de 110 hp güç çıkışı, 1750 rpm'de 240 Nm tork ile geliyor. Benzinli motor, 5 vitesli manuel şanzıman kullanırken, dizel modelde 6 vitesli manuel şanzıman var. AMT, AT veya CVT seçenekleri mevcut değil.

 

Rusya'ya özel Renault Kaptur, LED Pure Vision farlarla satışa sunuluyor. Hindistan versiyonu ise 'Sparkle' tam LED farlarile geliyor ancak üzerlerinde 'LED Pure Vision' logosu var. Diğer dış cephe özellikleri arasında dinamik sinyal lambaları (ön), Sapphire LED gündüz farları, saten yüzeyli kaydırma plakaları, 17 inç Crystal Cut alaşım jantlar, Ripple arka lambalar ve çift renk tonlu kaporta boyası bulunuyor.

 

İç kabinde ise Renault Captur, ambiyans aydınlatması, otomatik klima kontrolü, arka hava girişleri, 6 farklı ayarlı ErgoDesign beyaz deri koltuklar, havalandırma kanalları ve orta konsolda altın renkli vurgular, Infinity kontrol paneli, navigasyonlu 7 inç ULC 3.0 multimedya sistemi özellikleri sunuluyor. Hız sabitleme sistemi, park kamerası, dört hava yastığı ve Yokuş Kalkış Asistanı ise önemli güvenlik ve sürüş yardımı özelliklerinden bazıları.

 

Yukarıdaki özelliklere ek olarak, Renault Hindistan, Diamond Deck ve Urban Connect gibi iki kişiselleştirme paketinin yanı sıra bir dizi stil eklentileri ve pratik özellikleri de doğruladı. Bunlar arasında, krom süslemeler, akıllı aydınlatma iyileştirmeleri, aydınlatılmış kaydırma plakaları, farklı iç mekan döşemeleri, çatı için çıkartma seçenekleri, tasarım paspaslar bulunuyor.

 

Renault Captur'un üretimi Oragadam'daki Renault-Nissan İttifakı fabrikasında başladı. Satış lansmanı muhtemelen Ekim ayında gerçekleşecek. Fiyatlar, Duster'in fiyatından (INR 8,42,500 ve yukarısı) çok daha yüksek bir seviyede başlayacak ancak Renault fiyatlandırma hakkında başka detay vermedi.

Son Güncelleme : 26 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo