Future Mobility (FMC) yeni elektrikli otomobili Byton için teaser yayınladı

Ototeknikveri     25 Eylül 2017 11:19

Çinli startup firma Future Mobility (FMC), Ocak ayında Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) tanıtacağı elektrikli otomobili Byton’dan teaser yayınladı.

Future Mobility (FMC) yeni elektrikli otomobili Byton için teaser yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Orta boy bir SUV olacak yeni otomobil gücünü 500 km sürüş mesafeli elektrikli sistemden alacak. Byton SUV, 5. seviye otonom sürüş imkanı veren donanıma sahip olacak.

Otomobilin ön kısmını gösteren bir teaser yayınlandı. Görselde ince LED farlar ve özel bir desen oluşturan gündüz sürüş ışıkları dikkat çekiyor. Byton logosunun da aydınlatıldığı görülüyor. 

Otomobilin iç kabininde bütün konsol boyunca uzanan, kavisli dokunmatik ekran bulunuyor. Kabinde dikkat çeken bir diğer özellik de çıkartılabilir tabletle birlikte gelen direksiyon. FMC patronu Daniel Kirchert, Byton’un iç kabin alanının Mercedes-Benz S-Serisi ile rekabet edebilecek düzeyde olduğunu, dış boyutların ise Audi Q5 ile benzer olduğunu belirtti.

FMC, Byton SUV’yi 2019’da çıkartmayı planlıyor. Firma yeni ürün lansmanlarını 2021’de bir sedan otomobil, 2022’de ise yolcu minibüsü ile sürdürecek. Üretim Çin’in Nanjing kentindeki tesislerde yapılacak.

Son Güncelleme : 27 Eylül 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo