2018 Mercedes C Serisi (makyajlı) yeni Multibeam LED farlarla görüntülendi

Ototeknikveri     29 Eylül 2017 03:36

Mercedes C Serisi oldukça az kamuflajla test esnasında görüntülendi. Güncellenen C Serisi’nin Ocak 2018 Detroit Auto Show’da tanıtılması bekleniyor.

2018 Mercedes C Serisi (makyajlı) yeni Multibeam LED farlarla görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni C Serisi hava girişi güncellenmiş ve revize edilmiş tamponlar, yeni MultiBeam LED farlar ve LED gündüz sürüş ışıkları, yeni tekerlek tasarımları ve C şekilli grafikleri ile LED arka lambalara sahip. Genel olarak dış cephe önceki modelden çok farklı görünmüyor. Yeni C Serisi büyük kardeşlerinden aldığı teknolojilerle öne çıkıyor. Otomobilin iç kabininde daha belirgin değişiklikler var. Bunlar arasında güncellenmiş konsol, yeni döşemeler ve yeni donanım sayılabilir. İç kabinin GLC F-Cell konseptiyle benzer olması bekleniyor. Yeni C serisi aynı zamanda Mercedes’in yarı otonom Drive Pilot sistemini de opsiyonel olarak üst donanım seviyelerinde ve bazı piyasalarla kısıtlanmış şekilde barındırabilir.

Motorlara gelince, C 220d versiyonunun 2.1 litre dizel motor yerine yeni OM 654 2.0 litre dizel motora geçtiğini görüyoruz. Mevcut turboşarjlı dört silindirli benzinli motorlar ve 3.0 litre V6 bi-turbo (C 400) devam edebilir. Şanzıman seçenekleri 6 vitesli manuel ve 9G-Tronic 9 vitesli otomatikten oluşacak. 4MATIC dört çekişli sürüş sistemi bazı versiyonlarda opsiyonel sunulabilir.

Son Güncelleme : 01 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo