Yeni Honda Sports elektrikli otomobil konsepti Tokyo’da tanıtılacak

Ototeknikveri     01 Ekim 2017 04:43

Honda yeni Sports (Sports EV Concept) elektrikli otomobil konseptini geniş bir iki ve dört çekişli model yelpazesinin parçası olarak 25 Ekim’de 2017 Tokyo Motor Show’da tanıtacak.

Yeni Honda Sports elektrikli otomobil konsepti Tokyo’da tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fuarda Honda’nın dikkat çeken bir diğer konsepti de Eylül ayında Frankfurt Motor Show’da olumlu yorumlar alan Urban EV konsepti olacak. Firma ayrıca 60. yıldönümü ve 100 milyonuncu üretimini kutlamak için Super Cub motorsiklet modellerini de fuarda sergileyecek. Fuar ziyaretçileri Honda NeuV kişisel mobilite konseptini ve yeni CR-V’yi de fuarda görebilecek.

 

Sports EV Concept

Çarpıcı silueti, dost canlısı yüzü, akıcı ve hoş yüzeyleri ile dikkat çeken otomobil her yaşam stiline uyum sağlayabilmek üzere tasarlanmış. Tokyo’da dünya prömiyeri gerçekleştirilecek sportif elektrikli otomobil sürüş keyfi ve duyusal bütünlük sağlamak için elektrikli güç aktarım organları ile yapay zeka teknolojilerini kompakt bir kaporta içerisinde biraraya getiriyor.

 

Urban EV Concept

Yeni geliştirilen bir elektrikli platformu temel alan otomobil, basit tasarımı ve kompakt boyutları ile moder şehir yaşantısı içinde sürüşe uygun. Etkileşimli ön panjurda pil durumu, sürüş önerileri ve pek çok dilde selamlama cümleleri görüntüleniyor. İç kabin ise kullanıcı dostu ve duygusal bağlılık oluşturacak şekilde tasarlanmış. Konseptin üretim modeli Avrupa’ya 2019’da ulaşacak.

 

Super Cub kutlamaları

60. yıldönümünü ve 100 milyonuncu üretimini kutlamak için, Honda Tokyo’da Super Cub modellerinin tarihini yansıtan, günümüzdeki modelleri tanıtan ve geleceğine göz atma şansı veren bir dizi etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikler kapsamında 100 milyonuncu model Super Cub 110 ve yeni Super Cub 125C de fuarda tanıtılacak.

 

Yeni CR-V

Dünyanın en başarılı SUV’lerinden birinin özgün tasarımını evrimsel şekilde devam ettiren beşinci nesil yeni CR-V, Tokyo Motor Show’da tanıtılacak modellerden birisi. Yeni modelde iki motorlu hibrit teknolojisi i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) de bulunuyor.

 

NeuV

Toplu taşımaya yönelik elektrikli mobilite konsepti yeni NeuV ilk olarak Las Vegas’da CES 2017’de tanıtılacak. Firmanın yapay zeka motoru “Honda Automated Network Assistant” ile donatılan konseptin otonom sürüş yetenekleri, güvenli sürüş için sürücünün yüz hareketlerinden ve ses tonundanstres ve yorgunluğu tespit etmeyi de kapsıyor. NeuV sürücünün yaşam tarzını ve tercihlerini öğreniyor, buna göre yeni rotalar ve aktiviteler önerebiliyor, böylece makine ile sürücü arasında doğal bir ilişki gelişiyor.

Son Güncelleme : 03 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo