Volkswagen yeni Polo için Avrupa kampanyasını başlattı

Ototeknikveri     01 Ekim 2017 05:22

Reklam kampanyası sürüş yardım sistemlerine ve pratik çözümlere odaklanıyor. Duygusal bir baba – oğul hikayesi kampanyanın odak noktasında bulunuyor.

Volkswagen yeni Polo için Avrupa kampanyasını başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen’in yeni Polo için Avrupa reklam kampanyası başladı. Altıncı nesil Polo, daha üst sunuflarda bulunan kullanım kolaylığı ve sürüş yardım sistemlerini küçük otomobiller sınıfına taşıyor. TV spotu, basılı reklamlar ve sosyal medya içerikleri ile yeni Polo’nun güvenlik ve macerayı nasıl biraraya getirdiği yansıtılıyor. TV spotunda duygusal bir baba – oğul hikayesi ile sürüş yardım sistemlerinin yaşamları nasıl zenginleştirdiği aktarılıyor. Mizahi bir zaman yolculuğu ile videoda babanın maceraperest oğluna yardım etme çabalarının nasıl başarısız olduğu gösteriliyor. Yeni Polo otomobilde ise baba iç rahatlığı ile oğlunun yanında oturup keyfine bakabiliyor.

 

Yeni Polo’daki inovatif teknolojiler Kör Nokta Sensörü, Şerit Değiştirme Asistanı, Yaya Tespit Sistemi, “Ön Bölge Asistanı” çevre izleme sistemi ve diğer pek çok yardım sistemini kapsıyor.

 

Reklam kampanyası 30 Avrupa ülkesinde aynı anda başladı. Basılı reklamlarda ise modern kullanım kolaylığı ve güvenlik teknolojilerine odaklanılıyor. Bunlar arasında Ön Bölge Asistanı kapsamında Şehir Acil Durum Freni ve Yaya Tespit Sistemi de var. Yeni Polo aynı zamanda sosyal medya kanallarında da kampanya kapsamındaki pek çok videonun yıldızı olarak boy gösterecek.

 

Reklam kampanyası DDB Berlin, DDB Hamburg ve Adam & Eve DDB London ajansları tarafından yürütülüyor. 

Son Güncelleme : 03 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo