Ford Ranger Raptor için çift turbo 2.0 litre dizel motor

Ototeknikveri     03 Ekim 2017 03:44

Ford Ranger Raptor'un çok yakında olduğunu doğruladıktan hemen sonra, yeni modelin 2.0 litre çift turbo dizel motor ile geleceği öğrenildi.

Ford Ranger Raptor için çift turbo 2.0 litre dizel motor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Motor hakkında bilgiler sınırlı ancak şu anki Ford Ranger modellerinde bulunan 3.2 litrelik beş silindirli motordan daha hafif ve daha güçlü olduğu söyleniyor. Güç çıkışı 200 hp'yi rahatça geçebilir. General Motors ile ortaklaşa geliştirilen 10 vitesli otomatik şanzıman sayesinde, büyük olasılıkla dört tekerlekten çekişli sürüş sistemi de sunulacak. Başlangıçta, söylentiler, F-150 Raptor'un 3.5 litre çift turbo EcoBoost veya daha önce belirtilen beş silindirli motorun bir versiyonunun kullanılacağı yönündeydi. Bununla birlikte, otomobil üreticisinin güç ve yakıt verimliliği hedeflerini karşılamak için küçük kapasiteli bir dizel kullanmayı seçtiğine inanılıyor.

Yeni bir motor kullanmanın ötesinde, pikap, özel bir süspansiyon kurulumunu benimseyerek, artan bir sürüş yüksekliğinden yararlanacak, dört köşede disk frenleri olacak ve bakışları üzerine çeken bir tasarıma sahip olacak.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo