2018 VW Polo İngiltere'de satışa çıktı

Ototeknikveri     04 Ekim 2017 06:22

Uzunluğu hariç dördüncü nesil Golf'ten daha büyük boyutlarla, yeni nesil Volkswagen Polo 13.855 pound'dan başlayan fiyatlarla siparişe açıldı.

2018 VW Polo İngiltere'de satışa çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni kasa WV Polo, İngiltere pazarında da satışa çıktı. LED gündüz sürüş ışıkları ve otomatik farlar, yaya izleme fonksiyonlu Ön Bölge Asistanı, 8 inç multimedya sistemi, DAB radyo ve klima ile gelen giriş seviyesi S versiyonu 13.855 pound (18.441 dolar) fiyata satın alınabiliyor. 15 inç Sassari alaşım jantlar, deri direksiyon, Car-Net App Connect, ek USB portları ile gelen SE donanım seviyesinin fiyatı ise 14.630 pound (19.473 $) olarak belirlenmiş. Kaput ve tavan üzerindeki 'Beats' çıkartmaları, 16 inç Torsby alaşım jantlar, viraj fonksiyonlu ön sis lambaları, renkli camlar, özel paspaslar, kırmızı kadife rengi konsol ve ve 300 watt ses sistemi ile gelen Beats versiyonunun fiyatı 15.680 pound'dan (20.870 $) başlıyor.

 

SEL donanım seviyesinin fiyatları henüz açıklanmadı ancak bu versiyonda 16 inç Las Minas alaşım jantlar, yağmur sensörlü silecekler, ön ve arka park sensörleri, Discover Navigasyon, çift bölgeli klima kontrolü ve ön kısımda ortada kol dayama yeri sunuluyor.

 

Volkswagen, R-Line, GTI ve GTI+ için de henüz herhangi bir fiyatlandırma ayrıntısı açıklamadı ancak R-Line versiyonunun 16-inç Sebring alaşım jantlar, LED arka farlar, R-Line dış cephe detayları, renkli camlar ve paslanmaz çelik pedallar ile geleceği biliniyor.

 

Yeni Polo GTI ve GTI + renklendirilmiş arka camlar, LED farlar, Işık ve Görünürlük paketi, Active Info Display, 17 inç Parker alaşım jantlar, GTI dış tasarım, 15 mm alçaltılmış spor süspansiyon ve XDS elektronik diferansiyel ile geliyor, ayrıca uyarlanabilir hız sabitleme kontrolü ve tek düğme ile başlatma / anahtarsız giriş özellikleri sunuluyor. Seçilen versiyona bağlı olarak, yeni nesil Volkswagen Polo, Yaya İzleme fonksiyonlu Ön Bölge Asistanı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Kör Nokta Algılama, Şehir Acil Durum Freni gibi kapsamlı yardım sistemlerine de sahip.

 

Müşteriler sırasıyla güç çıkışları 65 hp ile 200 hp arasında değişen altı silindirli benzinli motorları ve 80 hp ile 95 hp güç çıkışlarına sahip iki adet 1.6-litre TDI dizel motordan birini seçebilecek. Yine donanım seviyesine bağlı olarak, beş veya altı vitesli manuel şanzımanlar veya 6 ve 7 vitesli DSG otomatik şanzıman kullanılabilecek.

Son Güncelleme : 06 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo