Yeni SEAT Arona, kategorisinde en iyi seçenek

Ototeknikveri     04 Ekim 2017 08:47

Autovista Group, yeni SEAT Arona'nın en önemli altı Avrupa pazarında rakipleri arasında en iyi kalıcı değeri koruduğunu açıkladı.

Yeni SEAT Arona, kategorisinde en iyi seçenek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Heyecan verici ve zamansız tasarımı, mükemmel dinamik davranış, iç mekan ve bagaj genişliği, SEAT Arona'yı Autovista Group'un analizine göre doğrudan rakiplerinden üstün kılan özellikler. Çalışma ayrıca, SEAT Arona'nın işlevsellik, algılanan kalite ve maliyet / performans oranı açısından ön plana çıktığını ve aynı zamanda en ileri güvenlik ve bağlantı teknolojilerini de içerdiğini vurguluyor. SEAT modellerinin cazip tasarımı, teknolojisi, güvenliği ve mükemmel dinamik performansı açısından öne çıktığı açık. MQB A0 platformu ile Martorell'de üretilecek yeni SEAT Arona da buna istisna değil. Ayrıca, Arona, Autovista Group tarafından yapılan çalışmalarda da belirtildiği gibi sayısız avantaj ve özelliklere sahip.

 

Bir otomobil satın alma kararı, kişisel ya da kurumsal alıcı olması fark etmeksizin, dikkatli bir müşteri değerlendirmesi gerektirir. Sadece satın alma fiyatını değil aynı zamanda bakım maliyetlerini ve zaman içindeki kalıcı değeri de göz önüne almak gerekir. SEAT'ın, yeni Arona'yı geliştirirken, bakım maliyetlerini ve kalıcı değeri stratejisinin kalbine koymasının nedeni de bu.

 

Autovista Group, kompakt crossover otomobillerle ilgili son çalışmasında yeni SEAT Arona'nın rakipleri arasında İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz ve Belçika'daki en düşük amortismana sahip otomobil olduğunun altını çiziyor. Çalışmaya göre, yeni Arona segmentinde satın alınabilecek en iyi otomobil. Avrupalı otomobil alıcıları için önde gelen fiyatlandırma ve spesifikasyon bilgileri sağlayıcısı Autovista Group tarafından bir araya getirilen bilgiler, tamamen bağımsız, güvenilir ve eleştirel; yani şirketler ve bireyler, yeni bir araba veya filo satın almaları söz konusu olduğunda bu sayede daha bilinçli kararlar verebiliyor.

 

Hem benzinli hem de dizel versiyonları ile SEAT Arona, İspanya'daki rakibine kıyasla %5 farkla en iyi kalıcı değere sahip model. Kuşkusuz, SEAT'ın verimli motorları düşük işletme maliyetlerini garanti ederken, fiyat / donanım oranı ve satış sonrası bakım için servise gidiş süreleri Arona'yı piyasadaki en iyi seçeneklerden biri haline getiriyor.

 

SEAT, son beş yılda filo satışlarında % 90'lık bir büyüme sağlayan sağlam bir strateji geliştirdi. Yeni Arona'nın kullanışlı boyutları, dinamik performansı, kalitesi, donanımı, ileri teknolojisi ve toplam sahip olma maliyetleri sayesinde SEAT'ın filo yönetim sektöründeki konumunu güçlendireceği kesin.

 

Autovista Grubu'na göre, bu başarının nedenleri çeşitli alanlarda yatıyor. Arona üstün dinamik sürüş, daha iyi işlevsellik, üstün hızlanma, yolda stabil davranış, iyi biniş kalitesi ve düşük ses ve titreşim seviyeleri nedeniyle rakiplerinden ayırılıyor. Ayrıca, daha geniş bir bagaj kapasitesi (400 litre) ve rakiplerine oranla daha geniş iç mekan sunuyor. Ayrıca modelin başarılı tasarımı, SEAT'ın imajı ve tartışılmaz DNA'sını ve X şeklindeki ön panjuru da eklemek gerek.

 

Yeni Leon ve Ibiza'dan sonra, SEAT Arona, markanın 2017'de piyasaya sürülen üçüncü yeni modeli ve şimdiye kadar SEAT tarafından gerçekleştirilen en büyük ürün atağında yeni bir adım. Ateca ve yeni bir 5 - 7 kişilik SUV 2018 yılında piyasaya sürülecek. İspanyol markası ayrıca Dijital Kokpit sistemini 2018'in başında önce Leon ve Ateca'da, daha sonra Ibiza ve Arona'da tanıtacak.

 

Yeni MQB platformunun (Modular Quer Baukasten) A0 versiyonuyla üretilen Arona, iç mekan genişliği, güvenliği, dinamik davranışı ve teknolojisi açısından segmentinde yeni bir çığır açıyor. Yeni Arona, kompakt crossover boyutları, yüksekliği ve genişliği, çoklu kişiselleştirme olanakları, güvenlik ve bağlantıdaki en gelişmiş teknolojileri sayesinde kalabalığın arasından sıyrılıyor.

 

SEAT'ın satışları sürekli olarak büyümeye devam ediyor. 2017'de Ocak ve Ağustos ayları arasında SEAT, dünya çapında 315.000 araç sattı ve geçen yılın aynı dönemine kıyasla % 13.7 artış kaydetti. Bu da son 16 yılın en iyi sonucu oldu. Ayrıca, SEAT yılın ilk yarısında 130 milyon euro işletme karı elde ederek karını geçen yıla göre %41 artırdı.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo