Yeni Toyota Century Tokyo'da tanıtılacak

Ototeknikveri     08 Ekim 2017 03:48

Toyota, lüks sedan modelinin en yeni neslini yakında Tokyo'da tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni Toyota Century Tokyo'da tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, 2017 Tokyo Motor Show'da gerçekleşecek lansmanından önce yeni Century sedan modelini ortaya çıkardı. Önceki iki nesil Toyota Century modelinde büyük ve güçlü "V" motorlar bulunuyordu, iç kabinler olağanüstü konfor ve genişliğiyle dikkat çekiyordu. Bu özellikler yeni nesil için de ipucu veriyor. Toyota tarafından açıklanan bilgiler, yeni Century'nin önceki modellere benzer klas bir dış cephe ve güncel teknolojilerle geleceğini işaret ediyor. Kaputun altında 5.0 litrelik V8 motor, bir elektrikli motorla birlikte çalışarak yakıt tasarrufu ve çevre dostu performans sunacak.

 

İç kabinin ön kısmında, denetimleri büyük ve belirgin şekilde ortaya çıkartan kapsamlı bir gösterge tablosu var. Arka tarafta ise yolculara, 20 hoparlörden oluşan ses sistemi ve klimayı kontrol etmek için bir LCD kontrol paneli sunuluyor. Bunların yanı sıra %100 yün döşemeli ve masaj fonksiyonlu koltuklar, elektrikli ayarlanabilen bacak koyma yerleri ve multimedya için geniş bir ekran önemli özellikler arasında. Kabindeki okuma ışığı da ince düşünülmüş ayrıntılardan birisi.

 

Mercedes S-Serisi ve BMW 7 Serisi gibi daha dışa dönük Avrupalı rakiplerine benzer şekilde, Century'nin boyutları oldukça büyük. Boyutların ne kadar büyük olduğunu bir Century otomobilin yerine iki Smart otomobilin park edilebildiğini söyleyerek örneklendirebiliriz.

 

Otomobilin Japonya'da tam olarak ne zaman satışa çıkacağı ya da fiyatı henüz açıklanmadı. Şu an için elimizde sadece otomobilin 2018 yılının ortalarında çıkabileceği bilgisi var.

Son Güncelleme : 08 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo