Yeni 2018 Range Rover videosu internete sızdı

Ototeknikveri     11 Ekim 2017 02:56

YouTube videosunda, çift dokunmatik ekranlı navigasyon ve plug-in hibrit performansı sunan 2018 Range Rover görülüyor.

Yeni 2018 Range Rover videosu internete sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Görüntünün biraz bulanık olduğu videoda, yeni modelin dış cephesinin mevcut modelle neredeyse aynı olduğu anlaşılıyor. İç mekan ise, iki dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, panoramik tavan ve dijital kadranlarla oldukça farklı. Bu yeni özelliklerin çoğu ilk olarak Velar'a dahil edilmişti. Video'daki Range Rover, uzun aks mesafeli bir model, dört koltuklu bir yerleşime ve arkada iki koltuk arasında geniş bir orta konsolda sahip. Bunun yanı sıra standart aks mesafeli model de devam edecek. Sızdırılan video, yeni Range Rover Sport'un plug-in hibrit sistemle ortaya çıkmasından bir hafta sonra geldi. Yeni Range Roverda plug-in hibrit teknolojisinden faydalanacak.

 

Yeni Range Rover Sport 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motor ile bir elektrikli motoru biraraya getiriyor. Böylece sistemin toplam güç çıkışı 398 hp, tork değeri 640 Nm oluyor. Range Rover da benzer kapasitede ancak gücü daha düşük bir motor kullanabilir.

Sadece elektrikli modda, Sport'un sürüş mesafesi sadece 50 km, yakıt tüketimi 2.3 l/100 km, CO2 emisyonu 64 g/km. Piller, hızlı şarj cihazıyla üç saat içinde tamamen doldurulabiliyor.

Son Güncelleme : 14 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo