İlk Ssangyong Rexton Bayilere Ulaştı

Ototeknikveri     13 Ekim 2017 02:30

Şirketin yeni amiral gemisi 2018 Ssangyong Rexton, çok kalabalık bir segmentte etkileyici bir fiyat/performans oranı sunmaya geliyor.

İlk Ssangyong Rexton Bayilere Ulaştı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Rexton temelde geleneksel bir büyük SUV, ancak şimdi modern bir stil ile sunuluyor. İç kabin de yüksek kalitesi ve üst donanım seviyesinde kapitone nappa deri döşeme, yüksek performanslı 9.2 inçlik bilgi-eğlence sistemi gibi özellikleriyle çok cazip.

 

Otomobil gücünü 181 hp güç çıkışı ve 420 Nm tork değeriyle 2.2 litre turbo dizel motordan alıyor. Motor atandart altı ileri manuel veya isteğe bağlı ve Mercedes kaynaklı, yedi vitesli otomatik şanzıman ile çalışıyor. Tüm modeller, düşük devir moduna sahip opsiyonel dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte geliyor. Otomobilin çekme kapasitesi 3,5 ton.

 

Giriş seviyesi EX modelleri 30.819 avro'dan başlayan fiyatlarla 17 inç alaşım jantlar, manuel klima, 8 inç bilgi-eğlence sistemi, ön ve arka park sensörleri, otomatik farlar ve silecekler, seyir kontrolü, çarpışma uyarısı, otonom acil fren sistemi, şeritten çıkış uyarısı, uzun far asistanı ve trafik işaretleri tanıma sistemi gibi özellikler sunuyor.

 

ELX donanım seviyesinde ise yedi koltuk, 18 inç alaşım jantlar, çift bölgeli ve arka kısma özel klima, bir Supervision gösterge paneli, daha büyük 9.2 inç ekrana sahip Tom Tom navigasyon, hıza duyarlı ve ısıtmalı hidrolik direksiyon mevcut. Arkada renkli cam, nappa deri döşeme, ısıtmalı ve elektrik ayarlı ön koltuklar, akıllı anahtar, elektro-kromik sürücü aynası ve dokuz hava yastığı gibi özelliklere de sahip ELX'in fiyatı ve 35.862 avro'dan başlıyor.

 

En üst donanım seviyesi Rexton Ultimate, 42.000 avro karşılığında yedi vitesli otomatik şanzıman, 20 inç alaşım jantlar, HID farlar, sis lambaları, iç kabinde ambiyans aydınlatması, paslanmaz çelik kapı kaplamaları, 3D çevre görünümü gibi özellikler sunuyor. Modelde ayrıca kör nokta tespiti ve arka çapraz trafik uyarısı, kapitone nappa deri döşemeler, ısıtmalı, havalandırmalı ve hafızalı ayarlı koltuklar ile 'akıllı' elektronik bagaj kapağı bulunuyor.

 

Ssangyong, modellerinin tümü için beş yıllık sınırsız kilometre garantisi sunuyor.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo