İtalyan medyasında Fiat C-SUV dijital çizimleri yayınlandı

Ototeknikveri     17 Ekim 2017 12:12

Fiat, 500X’in üzerinde konumlanacak bir kompakt SUV çıkartmayı planlıyor. İtalyan medyasında Fiat C-SUV’nin nasıl görünebileceğini yansıtan dijital çizimler hazırlanarak yayınlandı.

İtalyan medyasında Fiat C-SUV dijital çizimleri yayınlandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çizimlerdeki Fiat C-SUV’nin ön fasyası Avrupalı Fiat Tipo’dan ve Latin Amerikalı Fiat Argo’dan esintilere sahip. Model, daha küçük Fiat 500X’in aksine olması gerektiği gibi bir SUV görünümü sunuyor. Fiat C-SUV ikinci nesil Jeep Compass ile, Jeep Renegade ve Fiat 500X modelleri arasındaki gibi bir rekabete girecek. İkinci nesil Jeep Compass gibi, Fiat C-SUV FCA’nın küçük-geniş 4x4 mimarisini kullanacak. Jeep Renegade ve Fiat 500X, 2570.48 mm aks mesafesini paylaşıyorlar. Jeep Compass’ta ise aks mesafesi 2636.52 mm, dolayısıyla Fiat C-SUV de bu ölçüyle gelebilir. Motor seçenekleri arasında 1.4 litre MultiAir2 turboşarjlı benzinli, 1.6 litre MultiJet turboşarjlı dizel ve 2.0 litre MultiJet turboşarjlı dizelin yer alması bekleniyor. Şanzıman seçenekleri ise 6 vitesli manuel ve 9 vitesli otomatik şanzımandan oluşabilir. Ayrıca 4x4 sistem seçeneği de sunulacak.

 

Fiat C-SUV, Fiat 500X ve Fiat Freemont arasındaki boşluğu dolduracak. Fiat Toro temelli 7 koltuklu bir SUV de daha sonra Freemont’un yerini alacak. Bu modellerin çıkış tarihleri henüz belli değil. Fiat C-SUV’nin Hindistan pazarında da satılması bekleniyor.

Son Güncelleme : 20 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo