Elektrikli yeni BMW 3 Serisi prototipi iç kabini görüntülendi

Ototeknikveri     18 Ekim 2017 12:05

Yeni BMW 3 Serisi iç kabini ikinci kez ortaya çıktı. Görüntüler bu kez plug-in hibrit prototipten.

Elektrikli yeni BMW 3 Serisi prototipi iç kabini görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ekstra "yakıt deposu kapağı" fotoğraflarda açıkça görülüyor. Otomobilin yan kısmında "Hibrit Test Aracı" yazısı bulunuyor. Dış cephede başka göze çarpan özellik yok. Prototipte üretim versiyonu farlar bulunuyor ancak bunlar zaten Ağustos ayında başka bir otomobilde de görüntülenmişti. Son casus fotoğraflarda asıl dikkat çekici kısım ise iç kabin görüntüleri. Sadece yeni dijital gösterge ekranını görmekle kalmıyor, yeni vites değiştirici tasarımıyla da karşılaşıyoruz, ki bu kısım BMW'den görmeye alışık olmadığımız kadar küçük. Bu, bir sonraki iPerformance 3-Serisinin ya da serinin tamamının bir özelliği olabilir.

 

Dikkat çeken başka bir şey de, iDrive döner düğmenin değiştiricinin hemen yanında ve mevcut nesil 3 Serisi'nden farklı bir açıyla konumlandırılması. Ayrıca, hava girişleri direksiyon seviyesine indirilmiş. Mevcut otomobilde, hava girişleri gösterge kümesi ile aynı yükseklikte bulunuyordu.

 

Yeni nesil G20 3 Serisi'ne benzinli ve dizel motorların yanı sıra bir ya da iki elektrikli model de eşlik edecek. 2.0 litre TwinPower Turbo dört silindirli motor ve 3.0 litre TwinPower Turbo altı silindirli bir M40i versiyonu bekleniyor. Avrupa'da, 1.5 litre üç silindirli dizel ve benzinli motorlar bu seride yer alabilir.

 

2019 BMW 3 Serisi büyük olasılıkla 2018 yılının sonuna doğru ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 20 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo