Nissan, Tokyo Motor Show öncesinde otonom konseptinden ipuçları yayınladı

Ototeknikveri     19 Ekim 2017 04:45

Nissan önümüzdeki hafta 45'inci Tokyo Motor Show'da tanıtacağı yeni otonom konseptinden ipucu yayınladı.

Nissan, Tokyo Motor Show öncesinde otonom konseptinden ipuçları yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Konseptin adı henüz yok ancak Tokyo fuarında bir dizi Nissan modelinin yanında sergilenecek. Japon markasına göre, 'Nissan Akıllı Mobilitenin geleceğini somutlaştırıyor' ve video, bize bu iddianın bir görüntüsünü sunuyor.

 

Şu an için konseptin bilinen tek özelliği otonom teknoloji. İpucu videosunun başlangıcında "Otonom sürüş tavsiye edilir" yazısı görülüyor, ardından gelen karelerde Nissan konsept otomobilin yoldaki diğer taşıtları ve yolu taradığını görüyoruz.

Nissan'ın yeni konsepti, bugün otomobil piyasasının SUV'lerle dolu olması nedeniyle şaşırtıcı olmayan bir şekilde, crossover SUV şeklinde tasarlanmış gibi görünüyor.

 

Konsept, Tokyo Motor Show'da yer alacak Nissan ürünleri arasında en yenisi olacak. Firma bu ayın başlarında Nissan Leaf Nismo versiyonunu tanıttı ve popüler elektrikli otomobilin Ford Focus RS ile eş düzeyde bir performans sunduğunu iddia ediyor. Leaf ve henüz ismi konulmamış otonom konsepte fuarda 370Z'nin uzun zamandır beklenen halefi ve 7. nesil Nissan Z de katılacak.

 

Bu yılki Tokyo Motor Show, 27 Ekim'de kapılarını halka açacak ve 4 Kasım'a kadar sürecek.

Son Güncelleme : 20 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo