2019 Jeep Cherokee yeni farlarıyla ortaya çıktı

Ototeknikveri     19 Ekim 2017 06:28

2019 Jeep Cherokee'nin son casus fotoğrafları ön fasyadaki önemli değişiklikleri ortaya koyuyor. Güncelleme ile birlikte dış cephede ufak değişikliklerin yanı sıra daha geleneksel görünümlü farlar gelmiş.

2019 Jeep Cherokee yeni farlarıyla ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mevcut modeldeki ana farların tamponda, LED gündüz sürüş farlarının ön panjurun yanında bulunduğu yerleşimin aksine, güncellenen Jeep Cherokee'de ön panjuru çevreleyen daha geleneksel farlar bulunuyor. Oldukça şık görünümlü farlar, siyah çerçevelere ve hokey sopası tarzı LED gündüz sürüş ışıklarına sahip.

 

Fotoğraflarda, mevcut çıkıntılı ön panjurun yerini daha düz ve geniş bir versiyonun aldığı da görülüyor. Arka taraftaki değişiklikler yeni arka far grafikleri, bagaj kapağına monte edilmiş plaka ve tamponda koyu gri finişin artması ile sınırlı görünüyor. Bu değişiklikler dışında, yeni model mevcut Jeep Cherokee'ye oldukça benziyor.

İç kabin görüntüleri, değiştirilmeden devam eden bir konsol düzenini ortaya çıkarıyor. Kabinde mevcut Cherokee ile aynı 8.4 inç dokunmatik ekran var ve gösterge paneli de aynı görünüyor.

 

2019 Jeep Cherokee bu yılın sonuna doğru tanıtılabilir. Modelin çıkışı 2018'in ilk aylarını bulacak. Mevcut 2.4 L I4 Multiair ve 3.2 L V6 benzinli motorlar değiştirilmeden yeni modele taşınabilir.

Son Güncelleme : 20 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo