Volkswagen yöneticisi yeni nesil VW Jetta'nın NAIAS 2018'de tanıtılacağını onayladı

Ototeknikveri     19 Ekim 2017 06:40

Volkswagen daha önce, yeni nesil VW Jetta'nın bu Aralık ayında üretimine başlayacağını açıklamıştı. Bu kez Volkswagen Kuzey Amerika CEO'su Heinrich Woebcken, 2019 VW Jetta'nın Ocak ayında NAIAS 2018'de tanıtılacağını doğruladı.

Volkswagen yöneticisi yeni nesil VW Jetta'nın NAIAS 2018'de tanıtılacağını onayladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Woebcken yeni nesil VW Jetta'nın "süper modern", "güçlü" ve "duygusal" tasarım karakterine sahip coupe benzeri bir stil ile geleceğini de ekledi. Volkswagen, yeniden tasarlanan VW Jetta'yı özellikle Kuzey Amerika'ya odaklanarak geliştirdi. Casus fotoğraflar daha önce zaten aracın dışını tamamen açığa vurdu. Otomobilin iç kabini ve maliyet azaltma önlemleri sorulduğunda ise, Woebcken şunları söyledi:

 

"Arabaya Kuzey Amerikalı bir 'dokunuş' kattık, pazarın spesifik ihtiyaçlarını göz önünde tuttuk. (VW) Jetta, benim için, Volkswagen'in Amerikan müşterilerini, Amerikan bayilerini, pazarın ihtiyaç duyduğu şeyleri dinlemeye gerçekten hazır olduğunun ve değiştiğinin bir sembolü."

 

Bayilerin söylediklerine göre, Volkswagen Kuzey Amerika yeni modeli ilk çıkışından itibaren bir R-Line versiyonla sunmaya karar verdi. Modelde en baştan itibaren bir manuel şanzıman ve bir yıl kadar sonra bir GLI donanım seviyesi olacağı da doğrulandı. Şu anki VW Jetta, ABD pazarında 1.4, 1.8 ve 2.0 litrelik TSI motorlarıyla mevcut. MQB platform tabanlı yeni nesil VW Jetta'nın motor seçenekleri de sadece turbo şarjlı benzinli motorlardan oluşacak gibi görünüyor.

 

Volkswagen, gelecek nesil VW Jetta'yı Puebla, Meksika'da üretecek.  

Son Güncelleme : 20 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo