Ford Mustang GT Performance Pack Level 2 ile Yenileniyor

Ototeknikveri     23 Ekim 2017 11:44

Güncellenen Ford Mustang GT şimdi Performance Pack Level 2 ile daha da geliştirilebilecek.

Ford Mustang GT Performance Pack Level 2 ile Yenileniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yükseltme paketi otomobile bir dizi yeni özellik ekliyor. Mühendisler ve tasarımcılar dış cepheye özel önem vermişler. Ön kısımdaki splitter 129 km/s hızda 11 kg bastırma kuvveti üretiyor. Ayrıca yeniden tasarlanan bir arka spoyler bulunuyor.

 

Buna ek olarak, otomobilin sürüşü geliştirilmiş ve özel MagneRide amortisörler eklenmiş. Arka denge çubuğu, ön denge çubuğu, ön yaylar ve arka yayların sertlikleri Performance Pack Level 1'e kıyasla sırasıyla %67, %12, %20 ve %13 arttırılmış.

 

Ayrıca, 305/30 Michelin Pilot Sport Cup lastiklerle yeni 19 inç jantlar, özel süspansiyonla birlikte Ford Mustang GT'yi asfalta yaklaşık 13 mm daha yakınlaştırıyor.

 

Performance Pack Level 2 sadece manuel şanzımanla alınabiliyor, bu da otomobili benzin severlerin gözünde daha çekici yapıyor.

 

Siparişe açılan yeni paketin fiyatı hakkında şu an bilgi yok. Performance Pack Level 1, 4000 dolara satın alınabiliyordu, dolayısıyla yeni paketin bundan biraz daha pahalı olmasını bekleyebiliriz. Ford Mustang GT ve Performance Pack Level 2 bahar aylarında ABD'deki showroomlara ulaşacak.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo