Yeni Nissan elektrikli SUV konsepti tanıtıldı

Ototeknikveri     24 Ekim 2017 01:32

Coupe şekilli bir SUV'nin habercisi olan yeni Nissan elektrikli otomobil konsepti, Nissan'ın Tokyo Motor Show'daki yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Yeni Nissan elektrikli SUV konsepti tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan, bu hafta Tokyo Motor Show'da sürpriz bir SUV konsepti ortaya çıkarmaya hazır görünüyor ve fuarın basın gününün (Çarşamba) hemen öncesinde bir teaser video yayınladı.

 

Videoda yeni konsept SUV'nin robotlar tarafından yaratılan strafor modeli gösteriliyor. Otomobilin kıvrımlı, coupe benzeri tavan çizgisi görülüyor. Daha sonra Leaf stili bir yüzer tavan çizgisi de görebiliriz. Geniş ön kısım farlardan ön tamponun dibine doğru uzanan kare çizgiler ve Leaf ile benzer dört kenarlı ön panjur ile dikkat çekiyor. Arka kısım daha derli toplu görünüyor ve yatay arka farlar, ayrıca uzun ce düz arka pencere ile karakterize edilmiş. Videonun sonuna doğru otomobilin ince ve zarif siluetini de görüyoruz.

Fuarda Nissan'ın odak noktasının elektrifikasyon olması bekleniyor. Yeni Leaf, Ford Focus RS ile rakip ve performans odaklı Nissan versiyonu ile tanıtılacak.

 

Firma video açıklamasında, yeni konseptin firmanın Akıllı Mobilite anlayışını somutlaştıracağını söylüyor ve elektrikli bir aktarma organı kullanacağına dair güçlü bir ipucu veriyor.

 

Çarşamba sabahı erken saatlerde Tokyo Motor Show'da crossover otomobil hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.  

Son Güncelleme : 26 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo