Audi İngiltere, yeni Vorsprung ve Black Edition modellerini Q7 serisine ekledi

Ototeknikveri     25 Ekim 2017 02:22

Audi Q7 ve SQ7 TDI Vorsprung Edition modelleri İngiltere'de 77.905 pound fiyatla siparişe açılırken, yeni Black Edition modelinin fiyatı ise 64.405 pound olarak belirlendi.

Audi İngiltere, yeni Vorsprung ve Black Edition modellerini Q7 serisine ekledi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Vorsprung modeli ile Audi, alıcılara şimdiye kadar bir Q7'de sunulan en zengin ve üst kalite standart donanımı sunuyor. Model isteğe göre 272 PS 3.0 litre TDI V6 motorla ya da 435 PS SQ7 V8 TDI motorla alınabiliyor.

 

Black Edition seçeneği sadece 272 PS 3.0 litre TDI ile birlikte sunuluyor ve önceki en üst donanım seviyesi S line versiyonunun üzerinde yer alıyor.

 

Black Edition ile alıcılar daha büyük 21 inç tekerlekler ve ön panjur çerçevesinden yan şeride, ön tampon stil aksanlarından kapı aynalarına pek çok yenilik getiren siyah stil paketine sahip oluyorlar. İçeride, siyah kaplamalar ve Valcona deri döşeme, ambiyans aydınlatma paketi, ayrıca tam boy panoramik açılır tavan bulunuyor.

 

Black Edition için bir başka yenilik de adaptif havalı süspansiyonlu spor sistem. Sistem kaportayı 15 mm alçaltıyor ve hareket halinde amortisörü sürekli ayarlıyor.

 

Yeni Vorsprung Edition ise 22 inç Audi Sport tekerlekler ve siyah stil paketi ile birlikte geliyor. Diğer özellikler arasında hafızalı, kontrast dikişli ve Valcona deri döşemeli spor koltuklar, genişletilmiş deri paketi, ısıtmalı ikinci sıra koltuklar, Alcantara tavan döşemesi, Qi uyumlu cep telefonları için kablosuz şarj, "head-up display" ve 3D Bose surround ses sistemi bulunuyor.

 

Q7 Vorsprung, "Driver Assistance Tour Pack" sayesinde 2. seviye otonom sürüş imkanı veriyor. Pakete adaptif seyir kontrolü, aktif şerit asistanı ve trafik sıkışıklığı asistanı dahil. Park Yardımı Paketi de park yerlerine girip çıkarken rahatça manevra yapabilmeyi sağlıyor.

 

Black Edition modelleri için fiyatlandırma 64.405 pound'dan başlıyor, Q7 Vorsprung ve SQ7 TDI Vorsprung ise başlangıç fiyatları sırasıyla 77.905 pound ve 88.295 pound.

Son Güncelleme : 25 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo