Toyota TJ Cruiser konsepti, yeni bir SUV'nin habercisi

Ototeknikveri     25 Ekim 2017 11:33

Toyota TJ Cruiser'in üretime geçmesi tüketiciden gelecek olumlu tepkilere bağlı.

Toyota TJ Cruiser konsepti, yeni bir SUV'nin habercisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota TJ Cruiser konsepti Tokyo otomobil fuarında gösteriliyor. Otomobil alıcıları arasındaki tepkiyi ölçmek için SUV agresif bir görünüm ve minibüslerle yarışan bir taşıma kapasitesine sahip. Konseptin çarpıcı görünümü Tokyo'daki Toyota tasarım tesisinde yaratıldı, tasarım sorumlusu Hirokazu Ikuma, otomobilin Avrupa da dahil olmak üzere küresel olarak piyasaya sürülmesi için değerlendirilmekte olduğunu doğruladı. Eğer tepkiler pozitifse ve model üretime ulaşırsa, 2022'de piyasaya sürülmek üzere muhtemelen Toyota'nın yeni nesil TGNA platformunu esas alacak.

TJ Cruiser'in kutu benzeri şekli, dikdörtgen bir alet kutusundan esinlenilerek tasarlandı ve bu görünümünü yansıtmak için iç kısımda modüler tasarım uygulandı. Böylece araç yolcu veya eşya taşımak üzere farklı şekillerde adapte edilebilecek. Gövde panelleri tavan veya kaput üzerine bir yük bindiğinde bükülmeye veya çizilmeye karşı dayanıklı ve yeterince sağlam olacak şekilde üretildi. TJ, "Toolbox Joy"un kısaltması.

Araba bir konsept olmasına rağmen üzerinde çalışan mühendisler, TJ Cruiser'in üretime geçmesi durumunda bir benzinli veya hibrit güç aktarma organının muhtemel olduğunu ve dört tekerden çekişli olabileceğini söylüyor.

TJ Cruiser'in hızla gelişen SUV pazarına girip girmeyeceğine ilişkin nihai karar, dünya çapında müşterilerin geribildirimlerini almak için çalışma yürütüldükten sonra verilecek.

Son Güncelleme : 27 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo