2018 Mercedes E-Serisi, Yüksek Teknolojili Yeni 48v Turbo Dörtlü Motorla Geliyor

Ototeknikveri     27 Ekim 2017 03:42

Mercedes, bir dizi yeni özellik ortaya koyuyor ve bunlar E-Serisi coupe ve cabrio modellerinin kaputunun altından başlıyor.

2018 Mercedes E-Serisi, Yüksek Teknolojili Yeni 48v Turbo Dörtlü Motorla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Orta seviye iki kapılı modellerdeki yenilikler arasında yeni renkler, döşemeler ve iç mekan ekipmanları bulunurken, en önemli değişiklik yeni bir motorun gelişi.

 

Yeni 48 voltluk elektrik sistemi sayesinde, 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli E350 coupe ve cabrio, hibrit teknolojisine yaklaşıyorlar. EQ Boost marş motoru/alternatör, ateşleme, düşük devirlerden hızlanma, vites boşta sürüş, fren enerjisi geri kazanımı ve genel olarak sorunsuz çalışmaya yardımcı oluyor.

230 beygir gücü ve 400 Nm tork ile motor sıfırdan 100 km/s hıza 5.9 saniyede (cabrio için 6.1) çıkabiliyor ve maksimum hız elektronik olarak 402 km/s ile sınırlandırılmış. Yakıt tüketimi ise 6.7 litre/100 km.

 

Yeni motorun yanı sıra, Mercedes modele daha fazla renk seçeneği, S-Serisi'nden Energizing paketi, telekonferans sistemi ve araç park halindeyken hasar görmesi durumunda SMS uyarıları ekledi. Cabrio için parlak siyah trim ve özel tekerlekler bulunan yeni bir Gece paketi de var.

 

Bu güncellemeler başlangıçta Avrupa pazarı için ilan edildi ve E200 ve E220d modellerine de uzanıyor. Yakın gelecekte güncellemeler ve yeni motor ABD'ye de ulaşacak.  

Son Güncelleme : 01 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo