Lotus SUV tasarımı patent şemalarıyla ortaya çıktı

Ototeknikveri     29 Ekim 2017 06:33

Patent çizimleri, ilk Lotus SUV'nin nasıl görünebileceğini ortaya koyuyor.

Lotus SUV tasarımı patent şemalarıyla ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Lotus SUV görüntüleri internete sızdı ve tarihindeki ilk yüksek binişli modeli için Lotus markasının aklında ne olduğunu gösteriyor. Model, yükseltilmiş ve tıknaz bir gövdede olmasına rağmen Evora ve Elise'nin tasarım özelliklerini taşıyor. Kaportanın yan kısımlarında dramatik tasarım çizgileri var. Resimler ilk kez Çin otomobil sitesi PCAuto'da ortaya çıktı. İlk bakışta, tekerlekler ve gövde arasındaki dar aralıklar, süspansiyon hareketinin veya eklem hareketinin az olduğunu gösteriyor - ayrıca otomobilin Ariel Nomad gibi daha sağlam bir çekicilikten ziyade, Porsche Macan gibi yol performansına odaklanacağını teyit ediyor -.

 

Markanın üretiminin bir kısmını Çin'de yapacağını bildiren haberleri takiben, piyasanın önemi ve SUV'nin muhtemel popülaritesi göz önüne alındığında, bu ilk SUV'nin de Çin'de inşa edilmesi yüksek bir olasılık.

 

Lotus CEO'su Jean-Marc Gales SUV'nin sürüş performansının "başka hiçbir şey benzemeyeceğini" ve markanın hafif, aerodinamik odağını koruyacağını söyledi. Gales arabadan bir SUV yerine bir crossover olarak bahsetti, bu da otomobilin off-road yerine daha çok on-road eğilimli olacağını onaylayan etkenlerden birisi.

 

Lotus, Porsche'nin yılda 240.000 adetlik satışına kıyasla nispeten küçük 1500 adetlik bir hacime sahip olmasına rağmen, yeni SUV şüphesiz aradaki farkı kapatmaya yardımcı olacaktır.

Son Güncelleme : 30 Ekim 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo