Range Rover Evoque'nin Çinli taklitçisi yeni bir görünüm kazanıyor

Ototeknikveri     31 Ekim 2017 02:40

Landwind'in X7'si şimdi Evoque'ye daha az benziyor; ancak hala tamamen farklı değil.

Range Rover Evoque'nin Çinli taklitçisi yeni bir görünüm kazanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Landwind X7, Range Rover Evoque ile olan benzerliğinin anlaşmazlık yaratmasının ardından ilk kez güncellendi.

 

Landwind X7 şimdi biraz daha özgün bir tasarıma sahip. Bununla birlikte, marka tasarım hakkında küresel baskıya mı yenik düştü yoksa yenileme zaten planlanmış mıydı bilinmiyor.

Yeni görünümün yanı sıra, X7'de yeni bir 158 bhp turboşarjlı benzinli motor bulunuyor. Yeni motor, daha önce tek motor seçeneği olan 187 bhp 2.0 litre seçeneğine katılıyor.

 

Range Rover Evoque benzeri bazı özellikler kalırken, ön alt tamponda ve arkadaki bazı stil özelliklerinde değişiklikler yapıldı. Örneğin plakanın üzerindeki siyah plastik panelin yerini bir krom çubuk aldı.

Bu değişikliklere rağmen, otomobilin genel şekli, aynı eğimli tavan çizgisi, yükselen kemer çizgisi, tekerlek kemerleri ve aracın profilindeki neredeyse tüm stil ipuçları Evoque modeline benzemeye devam ediyor.

X7, Jaguar Land Rover ile Landwind arasında yasal bir savaşın merkezinde; her iki markanın patentleri Çin'de iptal edildi. İki model, aynı anda 2015 Guangzhou motor fuarında sergilenmişti. Jaguar Land Rover, Çin'deki yerel ortak girişiminin bir parçası olarak ülkede ürettiği bir otomobili sergiledi.

 

Landwind X7, 2.0 litre benzinli motorlu modeliyle yaklaşık 19.000 dolara satılıyordu. Yeni 1.5 litre benzinli motorlu modelin fiyatı ise 15.000 dolar, yani Evoque'nin başlangıç fiyatının üçte biri kadar.

Son Güncelleme : 01 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo