2019 BMW 1 Serisi İç Kabini İlk Kez Görüntülendi

Ototeknikveri     03 Kasım 2017 03:08

2019 BMW 1 Serisi'nin yeni casus fotoğrafları, bu kez iç kabini de ortaya çıkartıyor.

2019 BMW 1 Serisi İç Kabini İlk Kez Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İç kabinde en çok, kamuflajlı konsol üzerindeki birisi gösterge paneli, diğeri de iDrive bilgi-eğlence sistemi için ayrılmış iki büyük ekran dikkat çekiyor. Gösterge paneli sürücüye doğru çevrilmiş, multimedya ekranı ise orta hava girişlerinin hemen üzerinde konumlandırılmış.

 

Bu görüntülerden sonuç çıkartmak için çok erken olmasına rağmen, gösterge tablosu daha temiz ve sade görünüyor, büyük bilgi-eğlence ekranı ise tasarıma daha fazla entegre olmuş ancak yine de hafifçe çıkıntılı diyebiliriz. Ayrıca, otomatik şanzıman için yeniden tasarlanan vites kolunu ve yanındaki iDrive düğmesini barındıran yeni bir orta konsol var.

 

Yeni 1-Serisi, arkadan çekişli sürüş sistemi yerine Mini ile paylaşılan daha pratik önden çekişli platforma geçecek. Bu, özellikle arka yolcular ve bagajları için, yeni 1 Serisi'nde daha geniş alan yaratacak.

 

Yeni nesilin, en büyük rakipleri Audi A3 ve Mercedes A-Serisi ile aynı yolu izleyerek sadece beş kapılı versiyon ile sunulacağı bildirildi.

 

Yeni platforma geçiş, aynı zamanda motor seçenekleri arasında artık herhangi bir altı silindirli motor bulunmaması anlamına geliyor. En üst model M140i'de dört silindirli turbo motor ve dört çekişli sürüş sistemi bulunabilir. Giriş seviyesi benzinli modeller bugünün 1 Serisi'ndeki üç silindirli motorları kullanacak ancak daha iyi performans ve yakıt verimliliği için küçük güncellemeler bekleniyor.

Son Güncelleme : 03 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo