Volkswagen yeni Allspace modelinin tanıtım kampanyasını başlattı

Ototeknikveri     04 Kasım 2017 05:12

Volkswagen yeni Tiguan Allspace için uluslararası pazarlama kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında dijital etkinlikler yapılacak, TV, basın ve poster reklamları yayınlanacak.

Volkswagen yeni Allspace modelinin tanıtım kampanyasını başlattı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Tiguan Allspace, popüler Tiguan modelinin uzun aks mesafeli versiyonu. Model hafifçe modifiye edilmiş tasarım, iç kabinde daha fazla esneklik ve çekici donanım seçenekleri ile geliyor. Aynı zamanda, opsiyonel üçüncü oturma sırası sayesinde Tiguan Allspace yedi kişi taşıyabiliyor. 360° pazarlama kampanyası bu özelliklerin altını çiziyor ve Tiguan Allspace’nin genişlik, esneklik ve bağlantı özelliklerini nasıl biraraya getirdiğini yansıtıyor.

Volkswagen Yönetim Kurulu Üyesi Jürgen Stackmann yeni model için “Yeni Tiguan Allspace şimdiye kadar geniş taşıma kapasitesi için minibüslere mecbur kalmış ancak başarılı Tiguan modelinin tasarım ve donanımını da isteyen tüm sürücüler ve aileleri için mükemmel seçim. Kampanya mizahla harmanlayarak Tiguan Allspace modelinin konfor, modern tasarım ve genişliği birarada sunduğunu yansıtıyor.” diye konuştu.

TV reklamında mizah ile birlikte Tiguan Allspace’nin yedi koltuklu oturma düzeni tanıtılıyor. Reklamda Tiguan Allspace bir düğüne yetişmeye çalışan konukların tam zamanında düğün alanına ulaşmaları gösteriliyor.

Basın kampanyasında aynı zamanda Tiguan Allspace’nin genişletebilir oturma düzenine dikkat çekiliyor ve otomoblin şehir içindeki çeşitli noktalarda görüntüleri kullanılıyor. Ayrıca yeni Tiguan Allspace’nin jest ile kontrol, Cam-Connect gibi özellikleri de kampanya kapsamında sosyal medya kanallarında bir köpeğin perspektifinden eğlenceli bir video ile tanıtılıyor.

 

Kampanyayı Grabarz & Partner reklam ajansı yürütüyor.

Son Güncelleme : 08 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo