Yeni Toyota Auris kamuflajla test edilirken görüntülendi

Ototeknikveri     07 Kasım 2017 12:15

Yeni nesil Toyota Auris, C-HR benzeri bir görünüme sahip ve yeni bir platform kullanıyor.

Yeni Toyota Auris kamuflajla test edilirken görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Auris gelecek yılın ikinci yarısında tanıtılacak. Otomobil şimdiden test esnasında kameralara yakalandı. Opel Astra ile rekabet edecek model tamamen yeni bir platform, yeni görünüm ve güncellenmiş iç kabini ile karşımıza çıkacak.

 

Otomobil hala ciddi oranda kamuflajlı olmasına rağmen ilk kez dış cephenin genel şekli anlaşılabiliyor. Toyota daha alçak çatı çizgisi, daha geniş tekerlek izleri ve çok eğimli arka cam ile trende uymuş.

 

2018 Auris ayrıca C-HR crossoverden de stil detayları ödünç alacak. Çatı çizgisinin yanı sıra C-HR ile aynı geriye doğru uzanan farlar, yükselen omuz çizgisi ve arka pencerede daha yumuşak bir kıvrım göreceğiz.

 

İç kabinde C-HR ile benzerlikler artarak devam ediyor. Materyal kalitesi yükselmiş, ayrıca multimedya ve güvenlik teknolojilerinde de gelişme bekleniyor.

 

En yeni Prius ve C-HR ile olduğu gibi, yeni Auris Toyota’nın TNGA platformuna geçecek. 1.8 litre benzinli – elektrikli hibrit sistem lansman ile birlikte hemen sunulabilir. İngiltere’de C-HR satışlarının %80’i hibrit modellerden oluşuyor. Hibrit sistemi bir turbo benzinli motor takip edecek ancak dizel seçenek sunulmayabilir.

Son Güncelleme : 11 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo