Yeni 2019 BMW X5 bu kez daha az kamuflajla görüntülendi

Ototeknikveri     07 Kasım 2017 12:58

BMW’nin yeni nesil X5 SUV’si Spartanburg fabrikası civarında daha önce gördüklerimizden farklı tipte bir kamuflajla görüntülendi.

Yeni 2019 BMW X5 bu kez daha az kamuflajla görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni kamuflaj modelin tasarımını biraz daha net şekilde ele veriyor. Fotoğraflarda görülen iki G05 BMW X5 prototipi iki renk tonlu tekerlekler ve mavi fren kaliperleri gibi M Performance özelliklerine sahip.

 

Eski modelin tıknaz yapılı dış cephesinin yerini daha ince ama daha maskülen bir tasarım almış. Bu değişiklikler daha ağır kamuflajlı önceki prototiplerde belirgin değildi.

 

Prototiplerde üretim versiyonu farlar kullanılıyor. Farların içindeki mavi kısımlar lazer teknolojisinin ipucu olabilir. Bahsi geçen M Performance kitinin yanı sıra, yeni ve daha büyük böbrek tipi ön panjurlar, daha vurgulu köpekbalığı burnu ve daha küçük arka lambalar dikkat çekiyor.

 

Yeni X5 önceki modelden daha uzun. Bu sayede yolcular için daha fazla konfor ve daha fazal bagaj kapasitesi sunuluyor.

 

2019 BMW X5 yeni 5 Serisi ve 7 Serisi tarafından da kullanılan CLAR modüler platformunu kullanacak. Bu, otomobilin daha sağlam ve daha hafif olacağı anlamına geliyor. Önceki nesile kıyasla ağırlık 250 – 300 kg azalabilir.

 

Motor seçeneklerinin de 5 ve 7 Serisi ile benzer olması bekleniyor. Benzinli ve dizel motorların yanı sıra bir plug-in hibrit versiyon ve 600 hp üzerinde güç çıkışına sahip çift turbo V8 M modeli de sunulabilir.

 

2019 BMW X5 gelecek yılın sonlarına doğru tanıtılacak.

Son Güncelleme : 11 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo