Opel yeniden yapılanıyor

Ototeknikveri     07 Kasım 2017 01:08

Opel sattığı model sayısını azaltarak yüksek kar marjlı segmentlere ve PSA Grubu için elektrikli otomobil uzmanlığını geliştirmeye odaklanacak.

Opel yeniden yapılanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ağustos ayında PSA tarafından General Motors’dan satın alınan Opel satın alma faaliyetlerini de yeni Fransız ortağı ile birleştirecek ve daha önce General Motors bünyesinde giremediği yeni pazarlara girecek.

 

Opel’in yeniden yapılanma planı Perşembe günü markanın Frankfurt yakınlarındaki Russelsheim’de bulunan merkezinde bir basın toplantısı ile açıklanacak. PSA CEO’su Carlos Tavares de basın toplantısına katılacak.

 

Opel’in Ruesselsheim’deki teknik merkezi, PSA Grubu’nun mühendislik hizmetleri ve elektrifikasyon süreçleri için de merkez haline gelecek.

 

PSA aynı zamanda Opel’in çalışan giderlerini düşürmesini ve indirimleri azaltarak liste fiyatlarına daha yakın satışlar yapmasını talep ediyor.

 

Gelecekteki tüm Opel modelleri PSA teknolojilerini, platformlarını, motor ve şanzımanlarını kullanacak. Bu sayede Opel yakıt verimliliğini artıracak, CO2 emisyonlarını düşürme hedeflerini yakalayabilecek.

 

Yeniden yapılanma planı PSA’nın karlılığı artırma stratejisi ile paralellik gösteriyor. Opel 2019’da gelir ve giderlerini eşitlemeyi, 2020’de ise %2 kar marjı yakalamayı hedefliyor.

Son Güncelleme : 11 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo