BMW M3 CS 453 hp güç çıkışı ve 280 km/s maksimum hız ile geliyor

Ototeknikveri     09 Kasım 2017 01:22

BMW yeni M3 CS’yi paketinden çıkarttı.

BMW M3 CS 453 hp güç çıkışı ve 280 km/s maksimum hız ile geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yüksek performans ve günlük kullanım kolaylığının bir karışımını sunmak üzere tasarlanan model güncellenmiş 3.0 litre TwinPower Turbo altı silindirli 453 hp (337 kW) (600 Nm tork) motor ile geliyor. Modelde 7 vitesli M çift debriyajlı şanzıman bulunuyor. Özel model bu donanımla sadece 3.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Maksimum hız ise 280 km/s.

 

Performans değişiklikleri sadece kaputun altı ile sınırlı kalmıyor. M3 CS karbon fiber takviyeli plastik kullanımı sayesinde standart modelden yaklaşık 50 kg daha hafif. Hafif materyal kaputta, tavanda ve kaportanın büyük kısımlarında kullanılmış. Bu sayede M3 CS sadece daha hafif değil aynı zamanda otomobilin ağırlık merkezi de azalmış.

 

Sürücüler otomobilde bir Adaptif M Süspansiyon, Aktif M Diferansiyel, iki kanallı ve dört çıkışlı spor egzoz sistemi bulacaklar. Model aynı zamanda yeni arka spoyler, M4 GTS’den arka difüzör, 19/20 inç dövme alaşım jantlar ve Michelin Pilot Sport lastikler ile donatılmış.

 

Benzersiz stil kabinde iki tonlu Merino deri spor koltuklar ve Alcantara aksanlar ile devam ediyor. Kabinde Harman Kardon ses sistemi, özel kapı eşiği plakaları ve GPS navigasyonlu multimedya sistemi bulunuyor.

 

Yeni model sadece 1200 adet üretilecek, bunların 550 adeti ABD içinde teslim edilecek. Fiyatlar henüz açıklanmadı ancak siparişlerin Mayıs ayında açılacağı öğrenildi.

Son Güncelleme : 09 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo