Mitsubishi Shogun Sport 2018’de çıkıyor

Ototeknikveri     12 Kasım 2017 10:56

Uzakdoğu’da Pajero Sport adıyla bilinen L200 temelli yeni Shogun Sport olarak gelecek yılın başında Avrupa’da çıkacak. Fiyatlar henüz açıklanmadı.

Mitsubishi Shogun Sport 2018’de çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi Shogun Sport SUV’nin Avrupa’ya 2018’de geleceğini açıkladı. Outlander ile tam boy Shogun’un arasında konumlanacak model, Ocak ayında bayilere ulaşması beklenen Eclipse Cross crossoveri takip edecek.

 

- Avrupa’da Shogun Sport adını alacak olan - Asya piyasasındaki Pajero Sport’un ön kısım tasarımı güncellenen Outlander SUV ile benzer. Bu ön kısım görünümü Mitsubishi’nin yeni aile yüzü ve bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Eclipse Cross SUV’de de görülüyor.

 

Model yeni L200’ün platformunu kullanıyor ve benzer biniş yüksekliği, kapı profili gibi özelliklerle hem dış görünüş hem de iç kabinde pikap esintilerine sahip. Büyük bir arka sarkıntı 7 tam boy koltuğa ve çok büyük bir bagaja imkan veriyor. Modelin alışılmışın dışında uzatılmış arka lambaları dikkat çekiyor.

 

Kaputun altında 2.4 litre dört silindirli dizel motor 178 hp güç çıkışı ve 430 Nm tork ile geliyor. Motor dört çekişli sürüş sistemi ve sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor. Yokuş iniş kontrolü, treyler asistanı ve yokuş kalkış asistanı gibi sistemler standart olarak sunulacak.

 

Modelde iki donanım seviyesi sunulacak. İki seviyede de deri koltuklar, anahtarsız giriş ve başlatma butonu, LED gündüz sürüş ışıkları ve Android Auto ve Apple CarPlay destekli multimedya sistemi bulunacak. Henüz adı belli olmayan en üst donanım seviyesinde bu özelliklere ek olarak ısıtmalı deri koltuklar, ön çarpışma uyarı sistemi, kör nokta asistanı, multimedya ekranıyla bağlantılı 360 derece kamera gibi yardım sistemleri bulunacak. Fiyatlar modelin piyasaya çıkışına yakın tarihte açıklanacak.

Son Güncelleme : 13 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo