Makyajlanan 2018 Infiniti QX80 yeni tasarımıyla tanıtılacak

Ototeknikveri     13 Kasım 2017 12:44

Infiniti, 14 Kasım’da Dubai Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak 2018 QX80’in görüntülerini yayınladı.

Makyajlanan 2018 Infiniti QX80 yeni tasarımıyla tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

QX80 Monograph konseptiyle önizlenen QX80, yeni ön yüzü, vurgulanmış ön panjuru ve tazelenen tasarımıyla daha lüks bir görünüme sahip. SUV ayrıca yeni farlar, revize edilmiş hava girişleri ve ön çamurluk üzerindeki daha sade hava girişleri ile donatılmış.

 

Arkada yeniden stillendirilmiş arka lambalar ve güncellenen arka tampon karşımıza çıkıyor. Bagaj kapağı da yeniden tasarlanmış ve bir krom şerit eklenmiş. 20 inç tekerlekler standart, 22 inç tekerlekler ise opsiyonel olarak sunuluyor.

 

İç kabinde pek çok özellik eski modelden devam ediyor ayrıca Nissan Armada ile benzerlik gösteriyor. Buna karşın yeni ahşap kaplamalar, yeniden tasarlanan bardak tutucular ve revize edilen kontrol paneli aydınlatması gibi dikkat çeken şeyler de var. Infiniti ayrıca ilave izolasyon, siyah halılar ve daha büyük ekranlarla güncellenen arka koltuk multimedya sistemi eklemiş.

 

Model gücünü 400 hp (298 kW) 5.6 litre V8 motordan alacak (560 Nm tork). Motor 7 vitesli şanzımanla çalışacak. Opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi de sunulacak.

Son Güncelleme : 13 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo