Yeni kasa 2019 VW Beetle elektrikli ve arkadan çekişli olacak

Ototeknikveri     13 Kasım 2017 01:01

Volkswagen ikonik Beetle modelini pilli elektrikli ve arkadan çekişli bir otomobil olarak MEB platformuyla yeniden yaratmayı planlıyor.

Yeni kasa 2019 VW Beetle elektrikli ve arkadan çekişli olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eğer proje onay alırsa yeni Beetle elektrikli otomobil, ID Buzz konseptiyle önizlemesi yapılan elektrikli VW Bus ile kardeş model olacak. Yeni Beetle henüz Volkswagen yönetim kurulu üyelerinin oyuna sunulmadı ancak projenin hayatı geçmesi küçük bir ihtimal değil. Yönetim kurulu başkanı Herbert Diess söz konusu planları ile ilgili “Elektrikli otomobillerle ilgili bir sonraki kararımız ne gibi duygusal konseptlere ihtiyaç duyduğumuz olacak. Eğer bir elektrikli Beetle yapmak istersek günümüzdeki modelden çok daha iyi olacaktır. Bu, tarihine atfen arkadan çekişli bir otomobil olabilir. MEB platformu kullanırsak üretim çok daha kolay olacaktır. Çok esnek bir platformumuz var. Arkadan çekişli, önden çekişli ya da dört çekişli fark etmez, güzel şeyler yapabiliriz.” dedi.

 

Volkswagen’in geçen yıl ID hatchback konseptiyle önizlenen ilk pilli elektrikli modeli de arkadan çekişli ve arkadan motorlu olacak. Modelde arka aks içerisinde 168 hp elektrikli motor kullanılacak.

Son Güncelleme : 13 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo