Güncellenen 2018 Mini Cooper S daha verimli ve yüksek performanslı

Ototeknikveri     14 Kasım 2017 01:34

Mini genelde cesur güncellemeler yapan bir marka değil, 2018 hatchback güncellemesi de yine aynı çizgide ancak kaputun altındaki değişiklikler oldukça önemli.

Güncellenen 2018 Mini Cooper S daha verimli ve yüksek performanslı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış görünüm bakımından beş kapılı 2018 Mini’de çok az değişiklik var. Prototipte kamuflajın çok az olması değişikliklerin de az olduğunu ele veriyor. Işıkların motifindeki değişiklik dış görünümdeki en büyük farklılık denilebilir.

 

Arka lambalardaki İngiltere bayrağı şeklinde aydınlatma imzası JCW GP konseptinden üretime taşınmış ve yeni modelin dikkat çekici bir özelliği olacak.

 

Asıl değişiklikler ise kaputun altında. Mini güç aktarım organlarının yakıt verimliliği ve performansını iyileştirmiş. Cooper S’de bulunan turboşarjlı 2.0 litre benzinli motorun egzoz manifoldu ve turboşarj ayrı ayrı yerleştirilmektense silindir başında birlikte bulunacak.

 

Üç silindirli 1.5 litre benzinli motor kullanan Cooper modellerinde alüminyum kasalı turbolar bulunacak. Mini ayrıca tüm seride soğutma sistemini güncelleyerek CO2 emisyonlarını düşürecek. Tüm versiyonlarda güç çıkışında az da olsa bir artış da bekleniyor.

 

Ayrıca henüz doğrulanmayan bir söylentiye göre Mini’ye ilk kez çift debriyajlı şanzımanlar gelebilir. Diğer güncellemeler arasında iki ya da üç yeni renk seçeneği ve yeni jant tasarımları bulunuyor.

Son Güncelleme : 15 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo