2018 Audi A1 dijital çizimle canlandırıldı

Ototeknikveri     14 Kasım 2017 12:16

Audi’nin yeni nesil giriş seviyesi A1 hatchback modeli 6 Mart 2018’deki Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı öncesinde dijital çizimle canlandırıldı.

2018 Audi A1 dijital çizimle canlandırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

A1 Audi’nin portföyündeki en eski ürünlerden birisi, dolayısıyla yeni nesil ufukta göründü. Yeni A1, MQB A0 platformunu yeni Seat Ibiza ve VW Polo ile paylaşacak. Model üç kapılı yerine 5 kapılı Sportback olacak. MQB A0 platformunu kullandığı için, boyutların öncekinden daha büyük olması ve yeni Polo’ya yaklaşması bekleniyor. Audi’nin A1 ve A3 hatchback otomobilleri nasıl birbirinden farklılaştıracağını görmek ilginç olacak.

 

Çizimde Audi A8’den ilham alan yeni bir yüz görülüyor. Büyük altıgen ön panjur ve onu çevreleyen LED farlar, kasanın etrafına yayılan kırışıklıklar ve Q2 benzeri iki tonlu renk kombinasyonları dikkat çeken özellikler arasında. İç kabinde Audi’nin bir lüks kompakt otomobile yakışır şekilde yüksek kalite materyaller ve yüksek teknoloji kullanması bekleniyor.

 

Yeni A1’in motor serisinde 1.0 TSI üç silindirli 115 PS motor ve 150 PS 1.5 TSI dört silindirli motor bulunabilir. Ayrıca 2.0 TSI 4 silindirli 250 PS bir Audi S1 versiyonu bekleniyor. Şanzıman seçenekleri arasında 6 vitesli manuel şanzıman, 7 vitesli DSG ya da 6 vitesli DSG (2.0 TSI için) bulunabilir. S1 versiyonu standart olarak Audi’nin Quattro dört çekişli sürüş sistemiyle gelecek.

Son Güncelleme : 15 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo