Mitsubishi CEO’su ABD için yeni sedan ve kamyonete açık

Ototeknikveri     16 Kasım 2017 02:18

Mitsubishi’nin ABD serisi Mirage, Outlander ve Outlander Sport ile kısıtlı. Eclipse Cross ve Outlander PHEV yardıma gelmeye hazırlanıyor ancak sedanlar bugüne kadar göz ardı edildi.

Mitsubishi CEO’su ABD için yeni sedan ve kamyonete açık
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mitsubishi CEO’su Osamu Masuko gelecekte bunun değişebileceğini ve bir sedan için yer olduğunu düşündüğünü söyledi. Öte yandan, Masuko firmasının gücünün SUV’ler ve 4x4’lerden geldiğini, bu yüzden kaynaklarını öncelikle bu tip modellere harcayacaklarını söyledi.

 

Bir sedan otomobilin öncelikli olmayabileceğini söylese de, Masuko, Renault-Nissan İttifakı’na katılmalarının bazı şeyleri değiştirdiğini ve yeni olasılıklara kapı açtığını ifade etti. İttifak içerisindeki firmalar 2020’den itibaren ortak platformlar ve güç aktarım organlarını paylaşmaya başlayacak. Masuko bu durumda ABD’de bir Mitsubishi sedan çıkartabileceklerini belirtti. Mitsubishi CEO’suna göre bu eski bir modeli temel alan bir sedan değil, sıfırdan yaratılmış, özgün tasarıma ve özelliklere sahip bir otomobil olacak.

 

ABD’de pikapların popülerliği göz önüne alındığında, Masuko’ya ABD’de böyle bir model de sunulup sunulmayacağı sorulduğunda, Masuko İttifak içerisindeki fırsatları bu bakımdan değerlendirebileceklerini söyledi. Mitsubishi CEO’su Asya ve Orta Doğu piyasalarına yönelik daha küçük kamyonetler üretmeye odaklandıklarını belirtti. Firma ileride ABD’de Nissan Frontier ya da Titan’ın bir versiyonunu sunabilir.

Son Güncelleme : 16 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo