2018 Range Rover SVAutobiography Los Angeles’e geliyor

Ototeknikveri     16 Kasım 2017 07:35

Jaguar Land Rover, 1 Aralık’ta başlayacak Los Angeles Auto Show’a katılacağını duyurdu. Marka fuarda bir dizi yeni ve güncellenmiş modelini tanıtacak.

2018 Range Rover SVAutobiography Los Angeles’e geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fuarda yer alacak yeni modellerden birisi de Kuzey Amerika’da dünya prömiyerini yapacak olan 2018 Range Rover SVAutobiography. Bu en üst donanım seviyesi SUV güncellenmiş Range Rover ile aynı görsel yeniliklere sahip. Ön kısım, iç kabin ve motor bölümünde bazı değişiklikler bulunuyor. JLR, 2018 Range Rover SVAutobiography ile ilgili daha fazla detayı fuardan hemen önce açıklayacağını, fuarda aynı zamanda SVAutobiography Dynamic versiyonunun da tanıtılacağını belirtti.

 

JLR’nin SVO departmanı aynı zamanda 2018 Range Rover Sport SVR modelini sunacak. 2018 model yılı serisinin geri kalanı ile aynı özellikleri paylaşan model 575 hp süperşarjlı V8 motor ile geliyor. 4.3 saniyede sıfırdan 96 km/s hıza çıkan aracın maksimum hızı 283 km/s.

 

Land Rover Discovery SVX konsepti de 2 ay önce Frankfurt’da tanıtılmasının ardından bu kez Los Angeles’e gelecek. Konsept efsanevi maceralar peşindeki müşterilere en kapsamlı ve off-road odaklı Discovery modelinin önizlemesini sunuyor.

 

Range Rover ve Range Rover Sport da Los Angeles’da yenilenen dış tasarımlarını gösterecekler ve 50 km elektrikli sürüş mesafesi ile elektrikli teknolojilerini tanıtacaklar.

 

JLR’nin gelecek yıl çıkacak ilk tam elektrikli modeli Jaguar I-Pace konseptiyle önizleniyor, buna I-Pace eTrophy elektrikli yarış otomobili de katılıyor. Otomobil 2018/2019 FIA Formula E Şampiyonası’na katılacak.

 

Jaguar 2017 LA Auto Show’da ayrıca E-Pace SUV, XRJ575 amiral gemisi lüks sedan ve XF Sportbrake modellerini tanıtacak.

 

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo