2020’de Hyundai’den sekiz yeni SUV

Ototeknikveri     16 Kasım 2017 07:45

Hyundai 2020 yılına kadar ABD’de sekiz yeni ya da güncellenmiş SUV model çıkartacak.

2020’de Hyundai’den sekiz yeni SUV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mart ayında yeni Kona ile başlayacak seri küçük A segmenti bir modelden sekiz yolcu alabilen orta boy bir modele kadar çok çeşitli seçenekler içerecek. Hyundai yeni modellerin benzin, dizel, hidrojen yakıt hücresi, pilli elektrikli olmak üzere tüm güç aktarım teknolojilerini barındıracağını, böylece her ihtiyaca cevap vereceğini söylüyor. Serideki en ilginç modellerden birisi gelecek Cenevre fuarında tanıtılacak Kona’nın elektrikli versiyonu olacak. Eğer haberler doğruysa, Hyundai’nin ilk elektrikli crossover otomobili yaklaşık 400 km elektrikli sürüş mesafesi sunacak.

 

Firmanın yeni yakıt hücreli SUV’si de 800 km sürüş mesafesi ile piyasaya çıkacak. Yeni SUV ailesinin giriş seviyesi modeli ise en son çıkacak. Bunun öncesinde Hyundai yeni orta boy SUV’sini piyasaya sürecek.

 

Hyundai Amerika başkan yardımcısı Mike O’Brien “Kona ürün devrimimizde sadece bir başlangıç. Bu araçlar her segmentteki satış liderini hedef alıyor ve Hyundai’nin performanstan ödün vermeden sürdürülebilirlik ve verimliliği öne çıkartan stratejisini yansıtacak” diye konuştu.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo