2018 VW Virtus Brezilya’da dünya prömiyerini yaptı

Ototeknikveri     19 Kasım 2017 02:58

Bir dizi casus fotoğraftan ve teaser’den sonra, 2018 VW Virtus’un dünya prömiyeri Brezilya’da gerçekleştirildi.

2018 VW Virtus Brezilya’da dünya prömiyerini yaptı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Polo’nun Güney Amerika’ya yönelik sedan versiyonu olan Virtus, Honda City, Toyota Yaris Sedan, Fiat Cronos ve Chevrolet Prisma gibi modellerle rekabet edecek.

 

Polo gibi, 2018 Virtus da MQB-A0 platformunu kullanıyor ve aynı motor seçeneklerini sunabilecek. Volkswagen Güney Amerika şu an için sadece 200 TSI modelini onayladı. Modelde 1.0 litre üç silindirli turbo motor etanol ile 128 hp, benzinle 115 hp güç çıkışı sağlıyor. Her iki yakıt tipinde de tork 200 Nm. Yakın zaman içinde yeni versiyonların da gelmesi bekleniyor.

 

Virtus’un dış cephe tasarımı ön kısımda Polo hatchback ile arkada Jetta sedan modellerinin bir bileşimi. Sedanın iç kabininde gösterge paneli yerine 10.25 inç bir ekran, multimedya sistemi için ise 8 inç boyutunda başka bir ekran bulunuyor. Multimedya sistemi Apple CarPlay, Android Auto ve Mirrorlink desteğiyle geliyor.

 

Volkswagen Güney Ameriks ve Brezilya yöneticisi Pable Di So, Virtus’un Volkswagen’in bölgedeki portföyü için çok önemli bir model olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

“Güney Amerika’da büyüyoruz ve Brezilya’da model portföyümüzü adım adım yeniliyoruz. Birkaç hafta önce yeni Volkswagen Polo’nun tanıtımını takiben, Virtus Volkswagen’i bölgede yeniden liderliğe taşımakta bir diğer önemli unsurumuz.”

 

Virtus’un satış fiyatları henüz açıklanmadı.

Son Güncelleme : 20 Kasım 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo